Karijera

Zapošljavanje u Delez Srbija

Verujemo da je uspeh poslovanja zasnovan na stručnim i motivisanim ljudima, sa izraženom inicijativom, orijentacijom na kupce i pružanje kvalitetne usluge, kao i osećajem za timski rad. Zato i želimo da u Delez Srbija zaposlimo, razvijamo i zadržimo posvećene zaposlene.

Prilikom odabira kandidata za zaposlenje, podstičemo raznolikost i pružamo jednaku šansu svima, bez obzira na zdravstveno stanje, odnosno invaliditet, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Zainteresovani kandidati svoju karijeru mogu započeti i dalje je graditi u srcu našeg poslovanja, mreži naših maloprodajnih objekata (Maxi, Mini Maxi, Tempo, Tempo Express, Shop&Go), ili u nekom od sektora direkcije. Nakon prikupljanja prijava i selekcije pristiglih biografija,u odnosu na definisane kriterijume konkursa, kandidati koji ispunjavaju uslove učestvuju u standardizovanom procesu selekcije i po završetku dobijaju povratnu informaciju o ishodu njihove prijave.

Ukoliko želite da se prijavite za posao možete ostaviti svoje podatke na http://posao.delhaize.rs

Strateško zapošljavanje

U svom radu veliku pažnju poklanjamo mladima sa malo ili bez radnog iskustva, kojima kroz različite programe strateškog zapošljavanja, pružamo priliku da stečena teoretska znanja uvežu sa praktičnim, usvoje nova znanja i veštine i dobiju priliku da svoju profesionalnu karijeru započnu u internacionalnoj kompaniji i dinamičnom okruženju maloprodaje.

Želite li da se prijavite za stručnupraksu?

Diplomcima visokih škola i fakulteta svih profila nudimo priliku za obavljanje prakse u trajanju od dva meseca u jednom od sektora u okviru direkcije ili u nekom od naših maloprodajnih objekata. Ukoliko ste zainteresovani za dvomesečnu praksu u našoj kompaniji možete se prijaviti za praksu tokom cele godine popunjavanjem online upitnika na linku: http://posao.delhaize.rs (na prvoj stranici upitnika u polju otvoreni konkursi odabrati opciju „Opšti konkurs“, a u polju vrsta angažmana „Praksa“)

Iskustva vaših kolega koji su prošli kroz program stručnih praksi možete čuti prateći sledeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=J74INKhHFEQ

Želite li da za svoju školu obezbedite dugoročnu saradnju u oblasti obavljanja stručnih praksi u maloprodaji? Želite li da svoje učenike ili svoje dete predložite za stipendiranje tokom praktične nastave?

Prakse učenika srednjih škola: učenicima koji se obrazuju za trgovce, trgovinske tehničare, mesare i pekare omogućavamo obavljanje obavezne stručne prakse tokom školske godine u našim objektima.

Stipendije učenika srednjih škola: odabranim učenicima navedenih profila pružamo mogućnost da kroz program stipendija sebi tokom školovanja obezbede svoju prvu zaradu a po završenom školovanju i svoj prvi posao u našoj kompaniji.

Ukoliko ste škola koja obrazuje profile zanimanja primenjivih u maloprodaji robe široke potrošnje i zainteresovani ste za saradnju sa nama po pitanju praksi i stipendija za vaše učenike, javite nam se putem mejla praksa@delhaize.rs (u naslovu mejla obavezno navesti: organizacija praktične nastave).

Retail Management Training program

Ukoliko želite da svoju karijeru započnete u velikom trgovinskom lancu i da je gradite do liderskih pozicija u sektoru prodaje, nudimo vam Retail Management Training (RMT)program. Ono što vam je potrebno da biste konkurisali je minimum VI stepen stručne spreme, manje od 2 godine radnog iskustva i želja da radite u dinamičkom okruženju maloprodaje. 

International Graduate Trainee Program

Želite da svoju karijeru započnete u internacionalnom trgovinskom lancu i da je kroz rad u različitim poslovnim i kulturološkim okruženjima gradite do liderskih pozicija u kompaniji?Imate završene osnovne ili master studije, manje od 2 godine radnog iskustva, fluentno znanje engleskog jezika, lidersko iskustvo i želju da dođete do posla iz svojih snova? Pratite našu web stranicu tokom decembra i januara i saznajte šta Vam kroz International Graduate Trainee Program (IGTP) obezbeđujemo, kako i do kada možete da se prijavite za učešće.

Opis programa i iskustva polaznika programa prethodnihgeneracijamožete videti prateći sledeći link:

http://www.dreamjobdelhaize.com/

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Kao društveno odgovorna kompanija, još u maju 2008. godine pokrenuli smo inicijativu i započeli projekat zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Prepoznali smo važnost stvaranja uslova za razvoj inkluzivnog društva, pružanja jednakih mogućnosti i odgovornosti prema svim članovima društva. Ostvarili smo saradnju sa državnim institucijama i različitim udruženjima i organizacijama osoba sa invaliditetom u okviru nevladinog sektora. Ovaj projekat je prerastao u redovnu aktivnost koja podrazumeva regrutaciju, selekciju, zapošljavanje i praćenje rada osoba sa invaliditetom, kao i propratne aktivnosti u vidu kontinuirane edukacije zaposlenih sa ciljem podizanja nivoa svesti o invalidnosti i prilagođavanje poslovnih jedinica i konkretnih radnih mesta. Trenutno zapošljavamo preko 230 osoba sa različitim tipovima invaliditeta u gradovima širom Srbije.

Trening i razvoj zaposlenih

Za sve nove članove našeg timaorganizujemo uvodni program kroz koji se upoznaju sa kompanijom i njenom osnovnom delatnošću i kontinuirano im pružamo raznovrsne mogućnosti za razvoj i napredovanje, interne i eksterne treninge i definisane planove karijere po pozicijama u okviru sektora kojima pripadaju.

U okviru sektora Ljudskih resursa i organizacionog razvoja multidisciplinarni tim bavi se obukama i razvojem svih naših zaposlenih. Razvojni programi i obuke kreirani su na osnovu višegodišnjeg iskustva naših HR saradnika i trenera i najsavremenijih edukativnih trendova, čime zadovoljavamo najviše kriterijume obuke naših zaposlenih.

Atraktivno radno okruženje

Kada su u pitanju naši zaposleni trudimo se da im obezbedimo atraktivno radno okruženje, mogućnost napredovanja i učešća u bonus sistemu, kao i različite programe usmerene na podržavanje zdravlja i dobrobiti naših zaposlenih:

· Benefit kartice za sve zaposlene koje obezbeđuju popust pri svakoj kupovini u svim objektima naših maloprodajnih formata

· Popusti i specijalne ponude za različite proizvode i usluge

· Briga o deci

· Briga o zdravlju zaposlenih