Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

O KompanijiKarijeraŽivot u Delhaize Serbia

Život u Delhaize Serbia

Život u Delhaize Serbia

Mala razlika između našeg tima ili kako mi više volimo da kažemo, naše porodice i svih ostalih u Srbiji je ta što naša porodica broji oko 13.000 članova.
Briga za naše kupce počinje brigom za naše kolege! Naš tim čine naše sjajne kolege iz naših prodavnica, iz našeg distributivnog centra i iz Službe podrške koje dele iste vrednosti i koje ispunjavaju naša obećanja da svaki dan budemo bolje mesto za rad, bolje mesto za kupovinu i bolji komšija. Zahvaljujući njima, njihovoj stručnosti i vrednom radu Delhaize Serbia je lider u maloprodaji na teritoriji naše zemlje. Zato uvek ističemo da su naši zaposleni naš najvažniji resurs i zato smo uvek tu jedni za druge!
Kako bismo zadržali lidersku poziciju na tržištu, kontinuirano radimo na poboljšavanju uslova rada za naše zaposlene, ali i na proširenju naših timova. Dobro razumemo kako period prilagođavanja novih kolega na okruženje može biti zahtevno i zato smo kreirali jedinstveno iskustvo uključivanja novih kolega u posao. Na početku ćeš imati priliku da prvo upoznaš organizaciju, timove, kao i ključne saradnike, a u čitavom procesu će ti pomagati i pružati podršku buddy. Stalo nam je da se od samog početka sve naše nove kolege osete kao deo našeg tima i da osetite atmosferu i energiju koja ga odlikuje.

Razvijamo se zajedno

Posvećeni smo otvaranju novih prodavnica, broj članova našeg tima se stalno povećava, a lični rast i razvoj svakog člana tima je ono na šta posebno obraćamo pažnju.
Mi u Delhaize Serbia zajedno radimo na razvoju veština, znanja i ličnih karakteristika zahvaljujući različitim razvojnim prilikama koje kao kompanija nudimo. Pružanje podrške, negovanje timskog duha i učenje kroz razmenu iskustva su važne odlike naše kompanije, pa se tako možeš naći u ulozi mentija, ali i mentora, kako bi stekao uvid u neke nove procese i načine razmišljanja ili predstavio svoje. Pored toga, članovima našeg tima obezbeđujemo redovno učestvovanje u brojnim treninzima i obukama.
Naša kompanija nudi brojne mogućnosti za razvoj i napredak. Svesni smo da je razvoj i napredak naših zaposlenih i naš razvoj.
Dođi da budemo #TuJedniZaDruge!

Nudimo ti mnogo sjajnih pogodnosti i benefita

Rad u dinamičnom okruženju, podrška, stabilnost, usavršavanje sa profesionalcima iz različitih oblasti i još mnogo toga je ono što podrazumevamo u našoj kompaniji. Vrednujemo i podstičemo autentičnost i različitost i jednako mislimo na svakog od 13.000 članova naše velike porodice.
Uz našu benefit karticu, svi zaposleni imaju pravo na 6% popusta u svim našim Maxi, Mega Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnicama. Benefit kartica takođe pruža mogućnost ostvarivanja prava popusta i do 50% za različite kategorije kod različitih eksternih saradnika iz više oblasti:
• Zdravlje • Pozorište • Banke i osiguranja • Knjižare • Sport i Fitness • Odmor i putovanja • Moda i lepota • Tehnička roba • Restorani i kafići • Dečiji kutak • Zabava i još mnogo drugih stvari
Za naše zaposlene koji su dostigli određeni senioritet spremili smo posebne pakete nagrađivanja:
• Privatno zdravstveno osiguranje • Pravo na službeni automobil • Kratkoročni i dugoročni bonus plan
Cilj nam je da rad u našoj kompaniji, uz poštovanje svih epidemioloških mera u vreme pandemije Covid-a, bude pre svega bezbedan za zdravlje svih naših kolega, ali i da ga što više prilagodimo njihovim potrebama. Zato za kolege zaposlene u Službi podrške nudimo i sledeće mogućnosti:
• Rad od kuće • Fleksibilno radno vreme

Mislimo i na našu decu

Znamo koliko je porodica važna svim našim kolegama i zato mislimo na decu naših zaposlenih!
• Novogodišnji paketići:
Naši najmlađi su nam stalno u središtu pažnje, a posebno u periodu praznika. Svake godine obradujemo oko 5.000 mališana novogodišnjim paketićama, uz zabavne Deda Mrazove čarolije.
• Đaci prvaci:
Sa našim kolegama roditeljima i njihovom decom svake godine delimo uzbuđenje i veliku radost i trudimo se da svaku generaciju naših đaka prvaka ispratimo u prvi razred škole na jedinstven način. Svake godine decu očekuju pokloni uz nezaboravnu žurku koju smo, zbog epidemiološke situacije, poslednje dve godine održali online, ali i edukacije o zdravim navikama i zdravo posluženje!

Brinemo o tvom zdravlju

U izazovnom periodu pandemije Covid-a, zdravlje naših zaposlenih nam je najvažnije. Zato o našim kolegama brinemo više nego ikad, poštujemo sve epidemiološke mere, podstičemo vakcinaciju naših kolega i zato smo još na samom početku pandemije prilagodili naše poslovanje.
Obezbedili smo specijalističke preglede za naše zaposlene, a pored toga mnogo pažnje posvećujemo zdravom životu i sportskim aktivnostima, posebno u periodu kada su nam svima potrebne.
Do pre samo dve godine smo uvek bili tu da podržimo naše kolege u učešću na maratonu, pored toga smo i sami organizovali Sportske dane u tri grada u Srbiji, gde su naši zaposleni imali priliku da sa svojim porodicama provedu dan u prirodi uz sportske igre, zdravu hranu i super provod. Kako bismo sačuvali zdravlje naših kolega i njihovih porodica, poslednje dve godine smo morali da otkažemo ova nezaboravna druženja. Ali, ukoliko voliš odbojku, fudbal, košarku, ili neki drugi sport pripremi se da se priključiš nekoj od Delhaize Serbia ekipa i uživaš u dobrom druženju i energiji, jer jedva čekamo da ponovo organizujemo Sportske dane kada pandemija prođe.

Grupa Mladi Delhaize Serbia

Kako bismo pružili dodatnu podršku mladima u našoj kompaniji osnovali smo jedinstvenu grupu Mladi Delhaize Serbia, koja ima za cilj da dodatno poveže naše mlade zaposlene kolege kako bi razmenjivali svoja iskustva, učili jedni od drugih, učestvovali na događajima i učinili posao zabavnim.
Grupa Mladi Delhaize Serbia je članica velike internacionalne grupe Mladi Ahold Delhaize koja okuplja zaposlene u okviru Ahold Delhaize-a u pet država sa više od hiljadu članova. Povezivanjem mladih ljudi iz naših brendova širom Evrope na mnogobrojnim događajima, podstičemo bolje međusobno upoznavanje, razmenu znanja i iskustava i odlično druženje u okviru velike Ahold Delhaize porodice.
Razvijamo se zajedno - Podržavamo dalji profesionalni razvoj mladih kolega u našoj kompaniji i ohrabrujemo ih na daljem karijernom putu kroz razumevanje i odgovaranje na razvojne potrebe i povećanje vidljivosti i glasa mladih kroz organizaciju.
Učimo jedni od drugih - Delimo znanja i najbolje prakse među kolegama, učimo više o ekspertizama drugih, kao i različitim delovima organizacije i ključnim procesima, kako bismo se bolje upoznali i sarađivali.
Činimo posao zabavnim - Upoznajemo bolje jedni druge, provodimo više vremena zajedno, uključujemo se u različite neformalne aktivnosti kako bismo poslu dodali zabavnu stranu.
Podršku radu ove jedinstvene grupe daje i globalni tim Mladih Ahold Delhaize kao i brojni lideri. Kroz brojne događaje, mladima se pruža prilika da svoje radno iskustvo obogate brojnim aktivnostima i kontinuirano se razvijaju.

Odvajamo vreme za druženje i opuštanje

Stalo nam je da naše kolege svoje pauze provedu kvalitetno i u dobroj atmosferi, zato smo otvorili sobu za relaksaciju u našem distributivnom centru. Sada zaposleni imaju mesto za druženje, bolje upoznavanje, opuštanje i igru. Posebno je vole ljubitelji bilijara, stonog fudbala, pikada i Sony play station igrica!

Ali i za veliku novogodišnju proslavu

Mi kada slavimo, slavimo zajedno, bilo uživo ili kao sada online! Kraj godine posebno nas inspiriše na važnost slavljenja trenutka i uspeha! Posebno smo ponosni što osmišljavamo novogodišnje aktivnosti i proslave za svih 13.000 naših kolega! Proslavljamo zajedno, u većim i manjim timovima, a programe prilagođavamo željama i mogućnostima naših kolega. Ovo je vreme kada smo najviše tu jedni za druge, kada postavljamo okvire entuzijazma i optimizma za dobar ulazak u sledeću godinu!

Budi uvek u toku sa životom u Delhaize Serbia.