• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pečena svinjska rebarca
Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 г алевe паприке
  • 2 ком. бибера
  • 20 мл црног вина
  • 2 ком. чили папричице
  • 30 г кечапа
  • 3 г ђумбира у праху
  • 1000 г ребара
  • 2 г соли
  • 5 г сенфа
  • 5 г смеђег шећера
Pečena svinjska rebarca
Припрема

U činiju dodajte začine kojim ćete premazati meso. Pleh obložite papirom za pečenje, stavite malo ulja i potom rebarca. Napravite sos: pomešajte kečap, crveno vino, senf, malo soli i bibera. Premažite rebarca sosom i pokrijte alu-folijom. Stavite da se peče na 100 stepeni oko tri sata. Na svakih sat vremena premazujte rebarca sosom. Pred kraj pečenja skinite alu-foliju i povećajte temperaturu na 130 stepeni. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак