Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 10.12.2023

Rezultati pretrage recepataPikantna svinjetina na froncle
Maxi logoMaxi logo
  • Pikantna svinjetina na froncle

Pikantna svinjetina na froncle

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

1 od 5
Klasik
Božićna trpeza
Glavno jelo
Pikantna svinjetina na froncle

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 kom. belоg luka
  • 4 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 100 g kečapa
  • 2 kom. kumina
  • 3 g aleve parike
  • 5 g soli
  • 1/2 kom. pileće supe
  • 20 g šećera
  • 100 ml sosa za roštilj
  • 1000 kg svinjske plećke
  • 15 ml worcester sosa

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    - 11%
    500 gr
    78,99RSD/kilogram39,50 RSD
    69,99 RSD/kilogram
    35,00 RSD
    7221273
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    4699.8 rsd/Kg
    234,99 RSD
    7177742
  • Supa kokosija Premia 65g
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    65 gr
    815.23 rsd/Kg
    52,99 RSD
    7303723
  • Luk beli 250g
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    250 gr
    639.96 rsd/Kg
    159,99 RSD
    7221219
  • Započni pripremu

    Potrebno je: 1 kg svinjske plećke bez kosti, 1 kašičica soli, 1 kašičica mlevenog bibera, 1 kašičica mlevene paprike ili čilija, pola kašičice mlevenog kumina, 200 ml supe, 100 ml kečapa, 100 ml sosa za roštilj, 2 kašike vorčester sosa, 3 čena belog luka, 1 crni luk, 2 kašike šećera. Isecite crni luk i rasporedite po dnu aparata za sporo kuvanje ili, ukoliko nemate, po dnu veće posude. Pomešajte so, biber, čili i kumin i namažite meso ovom mešavinom, pa ga stavite u posudu preko luka. Za sos u činiju sipajte supu, kečap, sos za roštilj, vorčester sos, šećer i iseckani beli luk. Sve to dobro promešajte pa sipajte preko mesa. Stavite meso u rernu na 100 stepeni da se kuva osam sati. Dobićete svinjetinu na froncle kakvu niste probali. Prijatno!
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Evropska kuhinja
    Klasik
    Božićna trpeza
    Večera
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Pikantna svinjetina na froncle

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    - 11%
    500 gr
    78,99RSD/kilogram39,50 RSD
    69,99 RSD/kilogram
    35,00 RSD
    7221273
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    4699.8 rsd/Kg
    234,99 RSD
    7177742
  • Supa kokosija Premia 65g
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    65 gr
    815.23 rsd/Kg
    52,99 RSD
    7303723
  • Luk beli 250g
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    250 gr
    639.96 rsd/Kg
    159,99 RSD
    7221219