• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pikantna svinjetina na froncle

Teško
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Božićna trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pikantna svinjetina na froncle
Teško
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 100 g crnog luka
  • 4 kom. bibera
  • 3 kom. belоg luka
  • 100 g kečapa
  • 2 kom. kumina
  • 3 g aleve parike
  • 5 g soli
  • 100 ml sosa za roštilj
  • 20 g šećera
  • 1000 kg svinjske plećke
  • 1/2 kom. pileće supe
  • 15 ml worcester sosa
Pikantna svinjetina na froncle
Priprema

Potrebno je: 1 kg svinjske plećke bez kosti, 1 kašičica soli, 1 kašičica mlevenog bibera, 1 kašičica mlevene paprike ili čilija, pola kašičice mlevenog kumina, 200 ml supe, 100 ml kečapa, 100 ml sosa za roštilj, 2 kašike vorčester sosa, 3 čena belog luka, 1 crni luk, 2 kašike šećera. Isecite crni luk i rasporedite po dnu aparata za sporo kuvanje ili, ukoliko nemate, po dnu veće posude. Pomešajte so, biber, čili i kumin i namažite meso ovom mešavinom, pa ga stavite u posudu preko luka. Za sos u činiju sipajte supu, kečap, sos za roštilj, vorčester sos, šećer i iseckani beli luk. Sve to dobro promešajte pa sipajte preko mesa. Stavite meso u rernu na 100 stepeni da se kuva osam sati. Dobićete svinjetinu na froncle kakvu niste probali. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak