Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.12.2023

Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa keljom

Pasulj sa keljom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pasulj sa keljom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 g aleve parike
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 5 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 300 g kelja
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i sipajte litar vode. Kada voda proključa, prospite je i dodajte novu. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom. Nakon sat i po ubacite kelj. Kada pasulj bude skoro kuvan, pripremite zapršku: u malu šerpu dodajte malo ulja, iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo
  • Pasulj sa keljom