• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Chilli con carne
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. celerа
  • 1 kom. paprikе
  • 100 g crvenog luka
  • 3 kom. belоg luka
  • 5 g čili praha
  • 2 kom. feferona
  • 400 g paradajza iz konzerve
  • 500 g junećeg mlevenog mesa
  • 500 g pasulja
  • 5 g aleve parike
  • 1 kom. pileće supe
  • so
  • 1 kom. šargarepe
  • 10 ml ulja
Chilli con carne
Priprema

U dubljem loncu dinstajte na malo ulja sitno seckani crni i beli luk oko 10 minuta, dok luk ne dobije staklastu boju. Potom dodajte meso, iseckan celer i šargarepu, čili, na kolutove isečenu papriku i alevu papriku. Promešajte i dinstajte još pet minuta. Zatim sipajte paradajz, skuvani pasulj i pileću supu. Ovo tradicionalno meksičko jelo kuvajte još 40 minuta na tihoj vatri uz povremeno mešanje. Čili poslužite topao sa crnim hlebom i feferonama – za one koji žele da osete pravu meksičku ljutinu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak