Pasulj s paprikom
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 3 ком. бибера
- 5 г брашна
- 100 г црног лука
- 3 ком. чили папричице
- 300 г пасуља
- 3 г соли
Pasulj s paprikom

Припрема
Stavite pasulj preko noći da nabubri u vodi. Sutradan ga stavite da se kuva u svežoj vodi i, nakon što voda proključa, prospite je i stavite da se kuva u novoj vodi. Kada je pasulj skoro gotov, stavite iseckani crni luk da se izdinsta na vrelom ulju, posolite, pobibeite, dodajte malo aleve paprike ili čili papričice, te malo brašna. Dobro promešajte i izručite zaprišku u pasulj. Stavite iseckanu papriku. Ostavite da se krčka još oko 10 minuta, potom isključite ringlu. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт