• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Ražnjići sa tri vrste mesa i povrćem

Lako
Visok
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Roštilj
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Ražnjići sa tri vrste mesa i povrćem
Lako
Visok
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 200 g kobasica
  • 150 g slanine
  • 300 g praške šunke
  • 100 g pečuraka
  • 150 g tikvica
  • 2 g soli
Ražnjići sa tri vrste mesa i povrćem
Priprema

Na ražnjić nižite kolutiće kobasice, kocke tikvica, kolutove crnog luka, komad slanine, krišku pečurke i kockicu šunke. Ponavljajte postupak sve dok imate materijala. Stavite na roštilj i okrećite da se lepo ispeku sa svih strana. Kada budu pečeni, posolite i pobiberite. Vaši prijatelji će uživati! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak