Na ražnjić nižite kolutiće kobasice, kocke tikvica, kolutove crnog luka, komad slanine, krišku pečurke i kockicu šunke. Ponavljajte postupak sve dok imate materijala. Stavite na roštilj i okrećite da se lepo ispeku sa svih strana. Kada budu pečeni, posolite i pobiberite. Vaši prijatelji će uživati! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Roštilj
Ručak
Sve sezone
Prilog
Sastojci za 3 osobe
Maxi pijaca bulk Luk crni
500 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
Maxi pijaca Sampinjoni domaci 200g Maxi Pijaca
200 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
Maxi mesara pakovano meso Kobasica za pecenje 450g Sveze M