Rezultati pretrage recepataRažnjići sa tri vrste mesa i povrćem
Maxi logoMaxi logo
  • Ražnjići sa tri vrste mesa i povrćem

Ražnjići sa tri vrste mesa i povrćem

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Roštilj
Prilog
Ražnjići sa tri vrste mesa i povrćem

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 200 g kobasica
  • 150 g slanine
  • 300 g praške šunke
  • 100 g pečuraka
  • 150 g tikvica
  • 2 g soli

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Kobasica za pecenje 450g Sveze M
    450 gr
    666.64 rsd/Kg
    299,99 RSD
  • Panceta slajs Topola VP 100g
    100 gr
    2429.9 rsd/Kg
    242,99 RSD
  • Mini stisnjena sunka u omotu Carnex 350g
    350 gr
    1057.11 rsd/Kg
    369,99 RSD
  • Započni pripremu

    Na ražnjić nižite kolutiće kobasice, kocke tikvica, kolutove crnog luka, komad slanine, krišku pečurke i kockicu šunke. Ponavljajte postupak sve dok imate materijala. Stavite na roštilj i okrećite da se lepo ispeku sa svih strana. Kada budu pečeni, posolite i pobiberite. Vaši prijatelji će uživati! Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Klasik
    Roštilj
    Ručak
    Sve sezone
    Prilog
    • Ražnjići sa tri vrste mesa i povrćem

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Kobasica za pecenje 450g Sveze M
    450 gr
    666.64 rsd/Kg
    299,99 RSD
  • Panceta slajs Topola VP 100g
    100 gr
    2429.9 rsd/Kg
    242,99 RSD
  • Mini stisnjena sunka u omotu Carnex 350g
    350 gr
    1057.11 rsd/Kg
    369,99 RSD