Here is Product Details Sticky Short Info
Maxi
Psenicno brasno T400 glatko Maxi 1kg
1 Kg
54.99 rsd/Kg
48.99 rsd/Kg
Ustedi 11% i kupi za 48.99 rsd
Od 9. 4. 2025. do 23. 4. 2025.
1 Kg
54.99 rsd/Kg
48.99 rsd/Kg
48
99 RSD
54,99 RSD
Psenicno brasno T400 glatko Maxi 1kg
- Omiljene cene su uvek niske cene.
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. g |
Energija kj | = 1461 kJ | 0. kJ |
Total masti | = 0.8 g | 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0.2 g | 0. g |
Ugljeni hidrati | = 74.3 g | 0. g |
od kojih su šećeri | = 2.6 g | 0. g |
Energija kcal | = 344 kcl | 0. kcl |
So | = 0.13 g | 0. g |
Belančevine | = 9.8 g | 0. g |
Dijetska vlakna | = 0. g | 0. g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 0. g |
Energija kj | = 1461 kJ | 0. kJ |
Total masti | = 0.8 g | 0. g |
od kojih su zasićene masti | = 0.2 g | 0. g |
Ugljeni hidrati | = 74.3 g | 0. g |
od kojih su šećeri | = 2.6 g | 0. g |
Energija kcal | = 344 kcl | 0. kcl |
So | = 0.13 g | 0. g |
Belančevine | = 9.8 g | 0. g |
Dijetska vlakna | = 0. g | 0. g |
Sastojci
PŠENIČNO brašno T-400
Sastojci
PŠENIČNO brašno T-400
Alergeni
Sadrži: Gluten
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće
Alergeni
Sadrži: Gluten
Ne sadrži: Lupina, Slačica, Mleko, Celer, Školjke / mekušci, Kikiriki, Jaja, Riba, Ljuskari, Soja, Susam, Sumpor-dioksid ili sulfit, Jezgrasto voće
Dobavljač
ZITOPROMET MLIN ad ZITOPROMET
Dobavljač
ZITOPROMET MLIN ad ZITOPROMET
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Namensko pšenično belo brašno T-400 glatko, za fina kvasna testa i palačinke. Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji 2/2007.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Namensko pšenično belo brašno T-400 glatko, za fina kvasna testa i palačinke. Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji 2/2007.