• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тортиља са грилованом пилетином, авокадом, салсом и љутом папричицом

Средње
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Тортиља са грилованом пилетином, авокадом, салсом и љутом папричицом
Средње
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 1 Порције +
  • 5 г алевe паприке
  • бибера
  • 1 ком. авокадa
  • 1 ком. љутe паприкe
  • 200 г пилећег филеа
  • 30 г салса соса
  • со
  • 1 ком. тортиља
Тортиља са грилованом пилетином, авокадом, салсом и љутом папричицом
Припрема

Začinite dva pileća filea solju, biberom i alevom paprikom. Propržite file na ulju dvadesetak minuta sa svake strane, pa ga stavite na papirni ubrus da se ocedi. Dok se piletina priprema, možete spremiti salatu. Iseckajte avokado i ljutu papričicu. Zagrejte tortilju na tiganju i, kada piletina bude spremna, stavite u nju salatu, salsu i piletinu. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак