• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пуњена јаја са туњевином

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Предјело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Ускршња трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пуњена јаја са туњевином
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 10 г алевe паприке
  • бибера
  • 12 ком. јаја
  • 15 мл лимуновог сок
  • 100 г маслаца
  • 160 г туњевина
Пуњена јаја са туњевином
Припрема

Tvrdo skuvajte 12 jaja, ostavite ih da se ohlade, pa ih oljuštite. Presecite ih na pola i izvadite žumanca. Tunjevinu iz konzerve i inćuna ocedite iz ulja i izgnječiti viljuškom, pa dodajte žumanca, 100 g putera, malo aleve paprike, sok od limuna i buber i sve umutite mikserom. Dobijenom masom punite jaja, ukrasite svežim začinskim biljem i ostavite da se ohlade.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак