Пуњена јаја са туњевином
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Предјело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Ручак
- Прилика: Ускршња трпеза
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 10 г алевe паприке
- бибера
- 12 ком. јаја
- 15 мл лимуновог сок
- 100 г маслаца
- 160 г туњевина
Пуњена јаја са туњевином

Припрема
Tvrdo skuvajte 12 jaja, ostavite ih da se ohlade, pa ih oljuštite. Presecite ih na pola i izvadite žumanca. Tunjevinu iz konzerve i inćuna ocedite iz ulja i izgnječiti viljuškom, pa dodajte žumanca, 100 g putera, malo aleve paprike, sok od limuna i buber i sve umutite mikserom. Dobijenom masom punite jaja, ukrasite svežim začinskim biljem i ostavite da se ohlade.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт