Rezultati pretrage recepataSvinjetina sa krompirom i kupus salatom
Maxi logoMaxi logo
  • Svinjetina sa krompirom i kupus salatom

Svinjetina sa krompirom i kupus salatom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Svinjetina sa krompirom i kupus salatom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 5 kom. bibera
  • 600 g krompira
  • 300 g kupusa
  • 10 g soli
  • 2000 g svinjskog filea
  • 30 ml ulja
  • 5 g vegete

Započni pripremu

Meso nauljite, začinite solju, biberom, iseckanim belim lukom, ruzmarinom. Ostavite da odstoji par sati, a najbolje je da prenoći. Nakon toga stavite meso u alu-foliju sa još malo ulja i stavite u pleh za pečenje. Pecite meso u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Obarite krompir u slanoj vodi. Kada bude kuvan, iscedite vodu, začinite ga solju, biberom, vegetom, isecite kupus, dodajte začine i malo ulja i servirajte. Kada meso bude pečeno, izvadite ga iz rerne, sklonite foliju, isecite i servirajte. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Svinjetina sa krompirom i kupus salatom