• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Svinjetina punjena suvim voćem

Teško
Visok
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Božićna trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Svinjetina punjena suvim voćem
Teško
Visok
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 150 ml belog vina
  • 500 g pilećeg filea
  • so
  • 15 ml soja sosa
  • 20 ml ulja
  • 50 g badema
Svinjetina punjena suvim voćem
Priprema

Meso utrljajte solju i biberom. Zagrejte ulje na tiganju, pa na njemu pecite meso dva minuta sa svake strane. Sklonite sa vatre i prekrijte ih alu-folijom. U tiganj dodajte sitno iseckani crni luk i izdinstajte ga. Prelijte belim vinom, dodajte malo soja-sosa i suvo voće. Neka se sos krčka deset minuta. Napunite meso sosom i stavite u rernu dok meso ne omekša a sos ne postane gust. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak