• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Šnicle sa sosom od gorgonzole i asparagusa

Teško
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Šnicle sa sosom od gorgonzole i asparagusa
Teško
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 200 g gorgonzola sira
  • biberа
  • 50 ml belog vina
  • 400 g špargli
  • 20 ml maslinovog ulja
  • so
  • 500 kg šnicli
Šnicle sa sosom od gorgonzole i asparagusa
Priprema

Isecsite šnicle, posolite ih, pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Dodajte malo belog vina i poklopljeno dinstajte na niskoj temperaturi. Kada tečnost ispari, dodajte još malo belog vina i nastavite dinstanje sve dok ne potrošite belo vino, a meso bude spremno. Isecite gorgonzolu ili sir po vašem izboru i preko dodajte kuvani asparagus. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak