• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Teško
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Predjelo
  • Kuhinja: Daleki istok
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Prolećne rolnice
Teško
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 100 g crnog luka
  • 200 g čeri paradajza
  • 1 kom. jaja
  • 500 g kora za pitu
  • 100 g pečuraka
  • 30 ml soja sosa
  • 100 g pirinčanih rezanaca
  • 100 g kupusa
  • 100 g paprike
  • 1 g so
  • 1 kom. šargarepe
  • 100 g zelene salate
Prolećne rolnice
Priprema

Kratko prokuvajte 100 g priinčanih rezanaca da omekšaju. Isecite šargarepu, papriku, nekoliko listova kupusa, jedan crni luk, dva čena belog luka, 100 g pečuraka i brzo ih propržite u nauljenom voku. Dodajte malo soja-sosa, posolite, pobiberite i umešajte u smesu pirinčane rezance. Listove pola kilograma kora za pitu isecite na kvadrate dimenzija 20 x 20 i stavite ih na sto. Filujte listove kora prethodno pripremljenom smesom. Na kraju premažite obod kora jajetom i savijte smesu u rolnicu tako što ćete zatvoriti krajeve. Pržite ih u dubokoj posudi na ulju, na umerenoj vatri dok ne dobiju zlatnožutu boju. Servirajte ih uz zelenu salatu i čeri paradajz. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak