• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pohovani karfiol sa krompirom i čeri paradajzom

Srednje
Nizak
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pohovani karfiol sa krompirom i čeri paradajzom
Srednje
Nizak
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • biberа
  • 50 g brašna
  • 100 g čeri paradajza
  • 300 g karfiola
  • 2 kom. jaja
  • 300 g krompira
  • 30 ml mleka
  • so
  • vegete
Pohovani karfiol sa krompirom i čeri paradajzom
Priprema

Stavite oljušteni krompir da se kuva. Napunite drugu šerpu vodom i, kada proključa, ubacite karfiol nekih pet minuta, ne duže, da omekša. Razmutite jaja i nalijte malo mleka i dodajte vegetu. Ugrejte ulje na umerenoj vatri. Uvaljajte karfiol u brašno, potom u jaja i ponovo u brašno. Okrećite karfiol pri prženju dok ne dobije rumenu boju. Kada krompir bude gotov, ocedite ga i stavite u činiju. Dodajte malo soli, bibera i vegete, potom poređajte karfiol i isecite čeri paradajz. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak