Maxi logoMaxi logo
  • Pikantne lazanje

Pikantne lazanje

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

5 od 5
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pikantne lazanje

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 400 g kora za lazanje
  • 800 g svinjskog mlevenog mesa
  • 200 ml paradajz sosa
  • 250 g pavlake
  • 10 g pikant sosa
  • so

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Kore za lazanje Premia 500g
    - 13%
    500 gr
    373.98 rsd/Kg186,99 RSD
    323.98 rsd/Kg
    161,99 RSD
  • Svinj.usitnjeno meso I kat.Premia 450g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Kisela pavlaka 12%mm Premia 180g
    180 gr
    205.5 rsd/Kg
    36,99 RSD
  • Započni pripremu

    Na ulju propržite sitno iseckanu glavicu crnog luka. Dodajte 800 g mlevenog mesa i dinstajte ga. Šolju paradajz sosa, kašiku pikantnog sosa, biber i so dodajte kada meso bude gotovo. U vatrostalnu činiju po dnu ređajte lazanje. Zatim preko lazanja sipajte smesu sa mlevenim mesom, dok ne pokrijete celu površinu. Preko mesa dodajte pavlaku, pa nastavite da ređate lazanje, mleveno meso i tako redom. Krajnji sloj jela treba da bude lazanja preko koje ćete izrendati sloj kačkavalja. Lazanju ubacite u zagrejanu rernu i pecite 45 minuta na temperaturi od 220 stepeni.
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Italijanska kuhinja
    Klasik
    Recept za svaki dan
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Pikantne lazanje

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Kore za lazanje Premia 500g
    - 13%
    500 gr
    373.98 rsd/Kg186,99 RSD
    323.98 rsd/Kg
    161,99 RSD
  • Svinj.usitnjeno meso I kat.Premia 450g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Kisela pavlaka 12%mm Premia 180g
    180 gr
    205.5 rsd/Kg
    36,99 RSD