• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Sočivo sa šargarepom i tikvom

Srednje
Nizak
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Leskovačka kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Posni obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Sočivo sa šargarepom i tikvom
Srednje
Nizak
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • biberа
  • 2 kom. belоg luka
  • 100 g crnog luka
  • 2 kom. peršuna
  • 300 g sočiva
  • so
  • 150 g tikvica
Sočivo sa šargarepom i tikvom
Priprema

Iseckajte glavicu crnog luka i dva čena belog luka. Na nauljeni tiganj stavite luk da se dinsta. Kad postane staklast, dodajte iseckanu šargarepu i tikvu, te dinstajte dok malo ne omekšaju, ali da ne budu skuvajni do kraja. Potom dodajte 300 g sočiva i malo vode, kako bi se sočivo lepo izdinstalo. Kada bude gotovo, servirajte sa malo peršuna na vrhu i uživajte u ovom vegeterijanskom obroku. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak