Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.5.2024.

Rezultati pretrage recepataPečena svinjska rebarca
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena svinjska rebarca
Pečena svinjska rebarca

Pečena svinjska rebarca

Teško
Do 60 min
0/5
Srednji

Sastojci zaOsoba/e

4 porcije
  • 3 g aleve parike
  • 2 kom. bibera
  • 20 ml crnog vina
  • 2 kom. čili papričice
  • 30 g kečapa
  • 5 g senfa
  • 3 g đumbira u prahu
  • 1000 kg rebara
  • 2 g soli
  • 5 g smđeg šećera
  • 3 g aleve parike
  • 2 kom. bibera
  • 20 ml crnog vina
  • 2 kom. čili papričice
  • 30 g kečapa
  • 5 g senfa
  • 3 g đumbira u prahu
  • 1000 kg rebara
  • 2 g soli
  • 5 g smđeg šećera

Započni pripremu

U činiju dodajte začine kojim ćete premazati meso. Pleh obložite papirom za pečenje, stavite malo ulja i potom rebarca. Napravite sos: pomešajte kečap, crveno vino, senf, malo soli i bibera. Premažite rebarca sosom i pokrijte alu-folijom. Stavite da se peče na 100 stepeni oko tri sata. Na svakih sat vremena premazujte rebarca sosom. Pred kraj pečenja skinite alu-foliju i povećajte temperaturu na 130 stepeni. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo

Kupi proizvode za 4 porcije

  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    4699.8 rsd/Kg
    234,99 RSD
    7177742
  • Secer smedji Sunoko 500g
    500 gr
    519.98 rsd/Kg
    259,99 RSD
    7199803
  • Vino crv.Pro Corde Vranac Plantaze 0.75l
    750 ml
    1412 rsd/L
    1.059,00 RSD
    7176060
  • Senf fini Maxi 100g
    nutri-score-bordered-d.external.5bdc66f8.svg
    100 gr
    459.9 rsd/Kg
    45,99 RSD
    7195583