Preskoči link
  • Dostava u vreme koje odabereš
  • Poruči do 21h za sledeće jutro
  • Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Maxi logo
  • Pečena svinjska rebarca

Pečena svinjska rebarca

Pečena svinjska rebarca
Teško
Do 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 3 g aleve parike
  • 2 kom. bibera
  • 20 ml crnog vina
  • 2 kom. čili papričice
  • 30 g kečapa
  • 5 g senfa
  • 3 g đumbira u prahu
  • 1000 kg rebara
  • 2 g soli
  • 5 g smđeg šećera
  • 3 g aleve parike
  • 2 kom. bibera
  • 20 ml crnog vina
  • 2 kom. čili papričice
  • 30 g kečapa
  • 5 g senfa
  • 3 g đumbira u prahu
  • 1000 kg rebara
  • 2 g soli
  • 5 g smđeg šećera

Započni pripremu

U činiju dodajte začine kojim ćete premazati meso. Pleh obložite papirom za pečenje, stavite malo ulja i potom rebarca. Napravite sos: pomešajte kečap, crveno vino, senf, malo soli i bibera. Premažite rebarca sosom i pokrijte alu-folijom. Stavite da se peče na 100 stepeni oko tri sata. Na svakih sat vremena premazujte rebarca sosom. Pred kraj pečenja skinite alu-foliju i povećajte temperaturu na 130 stepeni. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen

Da li ste probali ovaj recept?

Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo

Sastojci za 4 osobe

  • Sunoko Secer smedji Sunoko 500g
    500 gr

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Premia Paprika ljuta cili Mix 100g
    100 gr

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Gurman Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Premia Djumbir mleveni SPX Premia 20g
    20 gr

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Maxi Dimljena svinjska spic rebra Maxi
    1 Kg

    Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

  • Aleva Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
  • Plantaze Vino crv.Pro Corde Vranac Plantaze 0.75l
    750 ml
    - 36%
  • Maxi Senf fini Maxi 100g
    100 gr
  • Već imate u kuhinji

  • Maxi So morska Maxi kutija 1kg
    1 Kg
  • Maxi Biber crni mleveni Maxi 5g
    5 gr