Rezultati pretrage recepataPečena svinjska rebarca
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena svinjska rebarca

Pečena svinjska rebarca

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Pečena svinjska rebarca

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 g aleve parike
  • 2 kom. bibera
  • 20 ml crnog vina
  • 2 kom. čili papričice
  • 30 g kečapa
  • 3 g đumbira u prahu
  • 1000 kg rebara
  • 2 g soli
  • 5 g senfa
  • 5 g smđeg šećera

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Vino crv.Pro Corde Vranac Plantaze 0.75l
    750 ml
    1013.32 rsd/L
    759,99 RSD
  • Paprika ljuta cili Mix 100g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD
  • Započni pripremu

    U činiju dodajte začine kojim ćete premazati meso. Pleh obložite papirom za pečenje, stavite malo ulja i potom rebarca. Napravite sos: pomešajte kečap, crveno vino, senf, malo soli i bibera. Premažite rebarca sosom i pokrijte alu-folijom. Stavite da se peče na 100 stepeni oko tri sata. Na svakih sat vremena premazujte rebarca sosom. Pred kraj pečenja skinite alu-foliju i povećajte temperaturu na 130 stepeni. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Pečena svinjska rebarca

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Vino crv.Pro Corde Vranac Plantaze 0.75l
    750 ml
    1013.32 rsd/L
    759,99 RSD
  • Paprika ljuta cili Mix 100g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD