Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

Prijavite se ili registrujte kako biste videli promocije.

Maxi logoMaxi logo
  • Jagnjeće grudi

Jagnjeće grudi

Jagnjeće grudi
Srednje
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 2 g aleve parike
  • 3 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 3 g ruzmarina
  • 100 ml belog vina
  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 2 g soli
  • 200 g šargarepe
  • 2 g aleve parike
  • 3 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 3 g ruzmarina
  • 100 ml belog vina
  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 2 g soli
  • 200 g šargarepe

Započni pripremu

Isecite meso i stavite ga u nauljeni pleh. Začinite alevom paprikom, solju, biberom, belim lukom, ruzmarinom i prelijte vinom. Sve dobro promešajte i pecite oko 75 minuta na 200 stepeni. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo