Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

Maxi logoMaxi logo
  • Jagnjeće grudi
Jagnjeće grudi

Jagnjeće grudi

Srednje
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci zaOsoba/e

4 porcije
  • 2 g aleve parike
  • 3 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 3 g ruzmarina
  • 100 ml belog vina
  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 2 g soli
  • 200 g šargarepe
  • 2 g aleve parike
  • 3 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 3 g ruzmarina
  • 100 ml belog vina
  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 2 g soli
  • 200 g šargarepe

Započni pripremu

Isecite meso i stavite ga u nauljeni pleh. Začinite alevom paprikom, solju, biberom, belim lukom, ruzmarinom i prelijte vinom. Sve dobro promešajte i pecite oko 75 minuta na 200 stepeni. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo