Maxi logoMaxi logo
  • Jagnjeće grudi

Jagnjeće grudi

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Jagnjeće grudi

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. bibera
  • 2 g aleve parike
  • 3 kom. belоg luka
  • 100 ml belog vina
  • 100 g crnog luka
  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 3 g ruzmarina
  • 2 g soli
  • 200 g šargarepe

Započni pripremu

Isecite meso i stavite ga u nauljeni pleh. Začinite alevom paprikom, solju, biberom, belim lukom, ruzmarinom i prelijte vinom. Sve dobro promešajte i pecite oko 75 minuta na 200 stepeni. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Jagnjeće grudi