• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečena svinjetina sa ruzmarinom

Srednje
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečena svinjetina sa ruzmarinom
Srednje
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 5 kom. belоg luka
  • 5 kom. bibera
  • 10 g ruzmarina
  • 10 g soli
  • 2000 g svinjskog filea
  • 30 ml ulja
Priprema

Meso nauljite, začinite solju, biberom, iseckanim belim lukom, ruzmarinom. Ostavite da odstoji par sati, najbolje je da prenoći. Nakon toga stavite meso u alu-foliju sa još malo ulja i stavite u pleh za pečenje. Pecite meso u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Kada bude pečeno, izvadite ga iz rerne, sklonite foliju, isecite i servirajte. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak