Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Želimo da vas obavestimo da ćemo tokom Beogradskog maratona 28.04.2024. imati otežanu dostavu u pojedinim delovima grada. Zamolili bismo sve kupce za razumevanje i malo strpljenja. Sve porudžbine će biti isporučene na adrese u najkraćem roku.

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

Rezultati pretrage recepataPečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom
Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Pečena jagnjeća rebarca na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Srednje
Do 60 min
0/5
Srednji

Sastojci zaOsoba/e

3 porcije
  • 1 kom. belоg luka
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 700 kg svinjskih rebara
  • 12 g ruzmarina
  • 1 kom. belоg luka
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 700 kg svinjskih rebara
  • 12 g ruzmarina

Započni pripremu

Stavite rebarca da odstoje sat vremena u maslinovom ulju, belom luku i ruzmarinu. Pecite ih na jakoj vatri dva minuta sa svake strane. Preko rebara stavite naseckan beli luk i ruzmarin i sačekajte da se rebarca dobro ispeku. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Evropska kuhinja
Klasik
Uskršnja trpeza
Večera
Sve sezone
Glavno jelo

Kupi proizvode za 3 porcije

  • Ulje maslin.dev.extra vergine Maxi 1l
    nutri-score-bordered-c.external.eb0ec224.svg
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7187499
  • Luk beli 250g
    nutri-score-bordered-a.external.30f2e996.svg
    250 gr
    639.96 rsd/Kg
    159,99 RSD
    7221219
  • Zac bilj ruzmarin 15g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7306263