Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa nudlama

Pasulj sa nudlama

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pasulj sa nudlama

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 g aleve parike
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 200 g crnog luka
  • 5 g brašna
  • 200 g pirinčanih rezanaca
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i sipajte litar sveže vode. Kada voda proključa, prospite je i dodajte novu. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom. Kada pasulj bude skoro kuvan, ubacite nudle i pripremite zapršku: u maloj šerpi dodajte malo ulja i iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pasulj sa nudlama