• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Panirani pileći bataci sa čili paprikom

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Panirani pileći bataci sa čili paprikom
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 70 g brašna
  • 1 kom. čili papričice
  • 4/5 kg pilećih bataka
  • 70 g muslija
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 20 ml meda
  • so
  • 5 g aleve parike
Panirani pileći bataci sa čili paprikom
Priprema

U posudi sjedinite brašno, musli, maslinovo ulje, sitno isečenu čili papriku, so, biber, med i slatku alevu papriku. Dodajte jedno jaje i dobro promešajte. U žitku smesu uvaljajte pileće batake i pržite ih na ulju oko 25 minuta. Pohovane batake servirajte uz krompir pire i zelenu salatu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak