Rezultati pretrage recepataPaelja sa graškom i morskim plodovima
Maxi logoMaxi logo
  • Paelja sa graškom i morskim plodovima

Paelja sa graškom i morskim plodovima

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Paelja sa graškom i morskim plodovima

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 5 g aleve parike
  • 2 kom. belоg luka
  • 100 ml belog vina
  • 3 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 300 g graška
  • 1 kom. kocke za supu
  • 1 kom. limuna
  • 5 g peršunovog lista
  • 200 g paprike
  • 500 g škampi
  • 5 g soli

Započni pripremu

Izdinstajte iseckani crni luk na maslinovom ulju, potom dodajte beli luk i iseckanu papriku. Dodajte grašak, promešajte i nakon nekoliko minuta nalijte belo vino. Kada vino ispari, dodajte supu, toliko da prekrije grašak. Posolite, pobiberite i promešajte. Kada je grašak polukuvan, dodajte škampe i poklopite. Začinite iseckanim peršunom i servirajte sa limunom. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Mediteranska kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Paelja sa graškom i morskim plodovima