• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Krompir na seljački način sa ruzmarinom i belim lukom

Lako
Nizak
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Krompir na seljački način sa ruzmarinom i belim lukom
Lako
Nizak
Manje od 60 min
5/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 5 g aleve parike
  • 2 kom. bibera
  • 100 g krompira
  • 2 kom. belоg luka
  • 3 g origana
  • 5 g ruzmarina
  • so
  • 15 g vegete
Krompir na seljački način sa ruzmarinom i belim lukom
Priprema

Potrebno je: 1 kg krompira, so, vegeta, biber, ruzmarin, origano, aleva paprika, 2 bela luka. Krompir očistite, operite i ostavite u vodi pola sata. Porešajte krompire na pleh i pecite u rerni na 200 stepeni oko 35 minuta. Potom dodajte beli luk, ruzmarin i ostale začine po želji. Posolite i pobiberite, pa vratite na još dva minuta u rernu kako bi začini pustili svoju aromu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak