• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Teško
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Uskršnja trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Jagnjeći vrat
Teško
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 1 Porcije +
  • 200 ml belog vina
  • biberа
  • 1 kom. nane
  • 0,3 kg svinjskog mesa od vrata
  • 5 kom. peršuna
  • 10 g šećera
  • so
  • 50 ml preliva od jagode
Jagnjeći vrat
Priprema

Dobro operite vrat. Osušite ga i utrljajte so, šećer, biber, peršun, nanu i beli luk. Stavite vrat u nauljeni pleh i pecite na 250 stepeni oko sat vremena. Potom prelijte sa 200 ml belog vina i vratite da se peče još sat vremena. Servirajte i ukrasite prelivom od jagoda. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak