Maxi logoMaxi logo
  • Jagnjeći vrat

Jagnjeći vrat

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Uskršnja trpeza
Glavno jelo
Jagnjeći vrat

Sastojci za 1 Osoba/e

1 Osoba/e
  • 200 ml belog vina
  • biberа
  • 1 kom. nane
  • 0,3 kg svinjskog mesa od vrata
  • 5 kom. peršuna
  • 10 g šećera
  • so
  • 50 ml preliva od jagode

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Vino Chardonnay classic 0.75l
    750 ml
    533.32 rsd/L
    399,99 RSD
  • Zac bilj nana 15g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Svinjski vrat bk
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Persun koren folija dom 400g Maxi Pij.
    400 gr
    324.98 rsd/Kg
    129,99 RSD
  • Započni pripremu

    Dobro operite vrat. Osušite ga i utrljajte so, šećer, biber, peršun, nanu i beli luk. Stavite vrat u nauljeni pleh i pecite na 250 stepeni oko sat vremena. Potom prelijte sa 200 ml belog vina i vratite da se peče još sat vremena. Servirajte i ukrasite prelivom od jagoda. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Uskršnja trpeza
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Jagnjeći vrat

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Vino Chardonnay classic 0.75l
    750 ml
    533.32 rsd/L
    399,99 RSD
  • Zac bilj nana 15g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Svinjski vrat bk
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Persun koren folija dom 400g Maxi Pij.
    400 gr
    324.98 rsd/Kg
    129,99 RSD