Maxi logoMaxi logo
  • Humus od cvekle

Humus od cvekle

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegan
Zeleni dan
Sos
Humus od cvekle

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 kom. cvekle
  • 2 kom. limuna
  • 5 kom. belоg luka
  • 100 g leblebija
  • so

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Cvekla domaca
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
  • Limun Mayer
    500 gr
    119,99 RSD/kilogram
    60,00 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    519.96 rsd/Kg
    129,99 RSD
  • Leblebija-naut 200g,BIO
    200 gr
    1049.95 rsd/Kg
    209,99 RSD
  • Započni pripremu

    Stavite 3 cvekle u šerpu sa vodom i kuvajte oko 40 minuta, dok cvekla ne omekša. Nakon toga je operite, oljuštite i isecite. U blender stavite cveklu, jednu konzervu leblebija, sok od 2 limuna, 5 čenova belog luka, 50 ml vode, pola kašičice soli. Mutite dok ne dobijete kremastu smesu. Uživajte! Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Evropska kuhinja
    Vegan
    Zeleni dan
    Ručak
    Proleće,Leto
    Sos
    • Humus od cvekle

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Cvekla domaca
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
  • Limun Mayer
    500 gr
    119,99 RSD/kilogram
    60,00 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    519.96 rsd/Kg
    129,99 RSD
  • Leblebija-naut 200g,BIO
    200 gr
    1049.95 rsd/Kg
    209,99 RSD