Rezultati pretrage recepataFritata sa tikvicama
Maxi logoMaxi logo
  • Fritata sa tikvicama

Fritata sa tikvicama

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Studentski obrok
Glavno jelo
Fritata sa tikvicama

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 1 kom. biberа
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. crnog luka
  • 4 kom. jaja
  • 80 g kačkavalja
  • peršunovог lista
  • so
  • 100 g tikvica
  • 40 ml mleka

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Biser edamer 250 gr 45%mm
    250 gr
    1347.96 rsd/Kg
    336,99 RSD
  • Započni pripremu

    Na maslacu u tiganju propržite crni luk dok ne postane staklast, tikvicu isečenu na trake i bei luk, te pržite još dva minuta, a zatim dodajte i začine. Sipajte preko povrća umućena jaja sa vodom ili mlekom. Ostavite tiganj dva-tri minuta na ringli, a zatim ga prebacite u rernu koja je uključena na 200 stepeni i to samo gornji grejač. Fritatu pecite tri-četiri minuta ili dok se gornja strana ne ispeče. Gotovu fritatu preklopite tanjirom i prevrnite tiganj kako bi fritata ispala na tanjir.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Studentski obrok
    Doručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Fritata sa tikvicama

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Biser edamer 250 gr 45%mm
    250 gr
    1347.96 rsd/Kg
    336,99 RSD