• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Fritata sa čeri paradajzom i mladim krompirićima

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Doručak
  • Prilika: Studentski obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Fritata sa čeri paradajzom i mladim krompirićima
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • bosiljка
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. crnog luka
  • 80 g čeri paradajza
  • 4 kom. jaja
  • 20 g maslaca
  • 40 ml mleka
  • so
  • 100 g mladog krompira
Fritata sa čeri paradajzom i mladim krompirićima
Priprema

Na maslacu u tiganju propržite crni luk dok ne postane staklast, dodajte skuvani mladi krompir isečen na polovine, te pržite još dva minuta, a zatim dodajte čeri paradajz i začine. Sipajte preko povrća jaja umućena sa vodom ili mlekom. Ostavite tiganj dva-tri minuta na ringli, a zatim ga prebacite u rernu uključenu na 200 stepeni i samo gornji grejač. Fritatu pecite tri-četiri minuta ili dok se gornja strana ne ispeče. Gotovu fritatu preklopite tanjirom i prevrnite tiganj kako bi fritata ispala na tanjir.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak