Preskoči link
  • Dostava u vreme koje odabereš
  • Poruči do 21h za sledeće jutro
  • Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Maxi logo
  • Domaći ćevapi

Domaći ćevapi

Domaći ćevapi
Lako
Do 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 1000 g junećeg mlevenog mesa
  • 4 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 20 g soli
  • 1000 g junećeg mlevenog mesa
  • 4 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 20 g soli

Započni pripremu

Mleveno meso sjedinite sa vodom, solju, biberom i sitno seckanim belim lukom. Rukama dobro promešajte kako bi se dobila kompaktna smesa. Prstima oblikujte ćevape, te ih pecite na roštilju četiri-pet minuta ili dok ne dobiju braon boju i hrskavu teksturu. Naš predlog: služite ih uz krompir salatu.

Ocena

Još uvek nije ocenjen

Da li ste probali ovaj recept?

Recite nam koliko vam se dopalo
Leskovačka kuhinja
Klasik
Roštilj
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo

Sastojci za 4 osobe

  • Maxi pijaca Luk beli 250g
    250 gr
  • Već imate u kuhinji

  • Maxi So morska Maxi kutija 1kg
    1 Kg
  • Maxi Biber crni mleveni Maxi 5g
    5 gr