• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Leskovačka kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Roštilj
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Domaći ćevapi
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 4 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 1000 g junećeg mlevenog mesa
  • 20 g soli
Domaći ćevapi
Priprema

Mleveno meso sjedinite sa vodom, solju, biberom i sitno seckanim belim lukom. Rukama dobro promešajte kako bi se dobila kompaktna smesa. Prstima oblikujte ćevape, te ih pecite na roštilju četiri-pet minuta ili dok ne dobiju braon boju i hrskavu teksturu. Naš predlog: služite ih uz krompir salatu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak