• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Juneće meso s pirinčem
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 2 kom. belоg luka
  • biberа
  • 400 g junećeg mesa
  • so
  • 100 g crnog luka
  • 150 g pirinča
  • 15 ml maslinovog ulja
  • 1 kom. šargarepe
  • 35 g vegete
Juneće meso s pirinčem
Priprema

Potrebno je: 400 g junećeg mesa, 1 crni luk, 2 čena belog luka, 1 šargarepa, 2 šolje pirinča, so, biber, vegeta, osušeni začini po želji. Iseckajte crni luk i stavite da se prži na maslinovom ulju. Kada luk postane staklast, dodajte narendanu šargarepu i komadiće junećeg mesa. Dinstajte na umerenoj vatri. Posebno kuvajte dve šolje pirinča. Kada meso i pirinač budu gotovi, sjedinite ih u voku i promešajte. Dodajte malo soli, bibera, vegete i začina po želji. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak