Započni pripremu
Potrebno je: 6 pšeničnih ili kukuruznih tortilja, 150 g krem sira, 2 čena belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 2 kašike soka od limuna, 1 crni luk, 40 g kinoe, 100 g crvene paprike, 150 g kukuruza šećerca, 400 g crvenog pasulja, 1 veza svežeg peršuna, mlevena ljuta paprika. Iseckajte povrće. U kipuću vodu stavite kinou, kuvajte oko 15 minuta, iscedite je i ostavite sa strane. Dok se kinoa kuva u woku zagrejte maslinovo ulje i prodinstajte crni luk. Dodajte beli luk, papriku i propržite. Potom ubacite kukuruz šećerac, crveni pasulj, kinou i promešajte. Kuvajte 10-15 minuta. Dodajte sok od limuna, iseckani peršun i sve promešajte. Tortilje podgrejte i premažite krem sirom. Povrće rasporedite po tortiljama i urolajte ih. Uživajte u ovom meksičkom obroku!