• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Letnji obrok
  • Sezonа: Leto,Jesеn

Pošalji ovaj recept

Burito sa povrćem
Srednje
Srednji
Više od 30 min
5/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 80 g crnog luka
  • 2 kom. belоg luka
  • 100 g paprike
  • 400 g crvenog pasulj
  • 40 g kinoa
  • 150 g krem sira
  • 150 g kukuruza šećeraca
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 20 ml limunovog soka
  • 10 g ljute aleve paprike
  • 80 g peršunovog lista
  • 6 kom. tortilja
Burito sa povrćem
Priprema

Potrebno je: 6 pšeničnih ili kukuruznih tortilja, 150 g krem sira, 2 čena belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 2 kašike soka od limuna, 1 crni luk, 40 g kinoe, 100 g crvene paprike, 150 g kukuruza šećerca, 400 g crvenog pasulja, 1 veza svežeg peršuna, mlevena ljuta paprika. Iseckajte povrće. U kipuću vodu stavite kinou, kuvajte oko 15 minuta, iscedite je i ostavite sa strane. Dok se kinoa kuva u woku zagrejte maslinovo ulje i prodinstajte crni luk. Dodajte beli luk, papriku i propržite. Potom ubacite kukuruz šećerac, crveni pasulj, kinou i promešajte. Kuvajte 10-15 minuta. Dodajte sok od limuna, iseckani peršun i sve promešajte. Tortilje podgrejte i premažite krem sirom. Povrće rasporedite po tortiljama i urolajte ih. Uživajte u ovom meksičkom obroku!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak