• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Brusketi sa pasuljem u paradajz sosu

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Brusketi sa pasuljem u paradajz sosu
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. bagetа
  • biberа
  • 5 g origana
  • 10 g brašna
  • 100 g crnog luka
  • 5 kom. bosiljka
  • 100 g paradajza
  • 200 g pasulja
  • so
  • 15 g šećera
  • 15 g vegete
Brusketi sa pasuljem u paradajz sosu
Priprema

Stavite pasulj preko noći da nabubri u vodi. Sutradan ga stavite da se kuva u vodi i, nakon što voda proključa, prospite je i stavite da se kuva u novoj vodi. Nakon sat vremena stavite iseckani crni luk da se izdinsta na vrelom nauljenom tiganju, posloite, pobiberite, dodajte malo vegete, iseckani paradajz i mešajte, pogotovu kad paradajz počne da ključa. Posolite, pobiberite, dodajte kašičicu šećera i kašiku brašna i dobro promešajte. Začinite bosiljkom i origanom i sipajte u šerpu s pasuljem i malo vode. Neka se kuva dok pasulj ne bude gotov. Kada pasulj bude gotov, ostavite ga da se ohladi, nakon toga isecite kriške bageta i stavite preko pasulj. Uživajte u ovom ukusnom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak