Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa mesom

Pasulj sa mesom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Gurmanski obrok
Glavno jelo
Pasulj sa mesom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • biberа
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 200 g svinjskog filea
  • 150 g crnog luka
  • so
  • 200 g pasulja

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Ulje maslin.dev.extra vergine Premia 1l
    1 L
    736.99 rsd/L
    736,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    500 gr
    662,99 RSD/kilogram
    331,50 RSD
  • Luk crni domaci
    500 gr
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Pasulj Gradistanac Benlian food 500g
    550 gr
    363.62 rsd/Kg
    199,99 RSD
  • Započni pripremu

    Uveče stavite crveni pasulj u lonac i nalijte ga hladnom vodom. Sutradan prospite vodu i ponovo nalijte hladnom vodom. Stavite da se kuva, posle pet minuta ključanja prospite vodu i opet nalijte vrelom vodom. Dodajte iseckan crni luk i kuvajte pasulj dok ne bude mekan. Posebno pripremite meso. Isecite crni luk i propržite ga na maslinovom ulju. Zatim dodajte komadiće mesa i malo vode, kako bi se meso izdinstalo. Kada meso bude skoro gotovo, spojite pasulj bez vode i meso, posolite i pobiberite. Na kraju servirajte i stavite iseckanu ljutu papričicu po površini. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Leskovačka kuhinja
    Klasik
    Gurmanski obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Pasulj sa mesom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Ulje maslin.dev.extra vergine Premia 1l
    1 L
    736.99 rsd/L
    736,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    500 gr
    662,99 RSD/kilogram
    331,50 RSD
  • Luk crni domaci
    500 gr
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Pasulj Gradistanac Benlian food 500g
    550 gr
    363.62 rsd/Kg
    199,99 RSD