• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Belgijska torta sa tri čokolade

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Desert
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Dezert
  • Prilika: Božićna trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Belgijska torta sa tri čokolade
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 8 Porcije +
  • 750 g krem sira
  • 140 g čokolade za kuvanje
  • 200 g bele čokolade
  • 40 g maslaca
  • 200 g mlečne čokolade
  • 50 g mlevenih lešnika
  • 100 g mlevenog čokoladnog keksa
  • 250 ml slatke pavlake
  • 100 g šećera u prahu
  • 1 kom. želatina
Belgijska torta sa tri čokolade
Priprema

Pomešajte keks, lešnike, otopljenu čokoladu i maslac, pa tu smesu utisnite u manji kalup. Dobro umutite sir sa šećerom, a zasebno umutite slatku pavlaku. Pomešajte obe smese i dodajte otopljeni želatin. U dve trećine fila umešajte otopljenu belu čokoladu, a u preostalu trećinu otopljenu mlečnu čokoladu. Koru prelijte belim filom, dodajući i fil od mlečne čokolade. Tortu ohladite u frižideru oko 60 minuta. Efekat iznenađenja nastaje kada budete sekli tortu i posluživali parče jer će se videti divno prelivanje tamnog i svetlog krema.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak