Maxi logoMaxi logo

undefined

0
Po kategoriji
Po temi
Zatvori
O KompanijiKarijeraMladi talentiFind your place at Delhaize

Find your place at Delhaize

Find your place at DelhaizeO programu
 
Find Your Place @Delhaize je naš talent program namenjen mladim profesionalcima koji žele da svoje prve karijerne korake naprave u korporativnom okruženju velike internacionalne kompanije koja je lider u maloprodaji na našem tržištu. Cilj programa Find Your Place @Delhaize je da se polaznicima pruži neophodno znanje i iskustvo kako bi po završetku programa imali mogućnost da se priključe našem timu koji broji skoro 13.000 zaposlenih.  
 
Kroz program polaznici će imati priliku da se upoznaju sa radom sektora, kao što su: Operacije i Lanac snabdevanja, Komercijalni poslovi, Ljudski resursi,  Finansije i računovodstvo, IT, Strategija i razvoj formata i pravni poslovi, i da na osnovu svojih afiniteta i pokazanih veština odaberu gde će steći radno iskustvo. Pored praktičnih znanja, za polaznike će biti organizovan program treninga neophodnih za uspešan početak karijere. Tokom programa će raditi na projektu čije rezultate će imati priliku da predstave liderima kompanije. Njihov rad će, na osnovu prethodno kreiranog plana rada, podržavati mentor i buddy. 
 
 
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 11. oktobra na linku: https://posao.delhaize.rs/
 
Pronađi svoje mesto u Delhaize Serbia!
 
Uslovi za kandidate:

Završene osnovne akademske studije ili si student master studija
Najviše godinu dana radnog iskustva 
Dobro poznavanje engleskog jezika
Dobro poznavanje rada u MS Office paketu
Razvijene komunikacione veštine
Kreativno razmišljanje
Spremnost za timski rad
 
Ana Jović
 
Ćao, ja sam Ana, imam 24 godine i završila sam Fakultet Organizacionih Nauka u Beogradu. Deo programa Find Your Place @Delhaize postala sam pobedom na takmičenju Case Study Show. Priliku da učim i usavršavam se dobila sam u sektoru Category Management, gde sam se i zaposlila na poziciji Assistant of Sourcing Manager for Fruits and Vagetables. Od svih lepih iskustava koje nosim sa prakse istakla bih otvorenost kolega, spremnost da pomognu i podele znanje i iskustvo koje imaju, kao i pozitivnu atmosferu koja vlada unutar tima. Prijavom na program dobijate mogućnost da stečeno znanje primenite u praksi, učestvujete na različitim radionicama i razvijate se kako na privatnom tako i na poslovnom planu, kao i da naprevite prvi u nizu koraka u svojoj karijeri i pronađete svoje mesto u poslovnom svetu. Srećno svima!
 
 
Luka Prelo

Zdravo svima, ja sam Luka, imam 23 godine i trenutno sam na master studijama na Fakultetu organizacionih nauka. Preporučio bih svima program FYP@Delhaize jer smatram da je veoma dobro koncipiran i obezbeđuje dobru osnovu za dalji rad. Prvi mesec je predviđen za obilaženje objekata sva tri formata kako bi se stekla šira slika o načinu poslovanja i svakodnevnim izazovima, iz ugla menadžera objekata i regionalnih menadžera. U narednim mesecima, po prelasku u Službu podrške, pored svakodnevnih obaveza sprovode se radionice za ovladavanje različitim veštinama, alatima i softverima, što je još jedna korisna stvar koju donosi program. Ono što bih posebno istakao jeste angažovanje, posvećenost i spremnost svih kolega da pomognu u savladavanju i rešavanju svakodnevnih procesa i obaveza.      
 
Nevena Đokić

Zdravo svima! Moje ime je Nevena, imam 24 godine i završila sam Saobraćajni fakultet. Najbolje o Find Your Place@Delhaize programu čula sam još na početku studiranja i znala sam da ću se prijaviti kada dođe vreme. Sam proces selekcije je bio vrlo uzbudljiv, a svoje mesto dobila sam u sektoru Lanac snabdevanja - nabavka. Prvih nekoliko meseci provela sam u našem DC-u, gde najjači utisak na mene ostavljaju mentor i buddy – ljudi sa toliko iskustva a opet toliko entuzijazma i optimizma. Kakav vetar u leđa! Zatim, dobijam jedinstvenu priliku da budem deo projekta implementacije sistema za automatsko poručivanje robe, gde sam nakon završetka prakse dobila i zaposlenje. Uzbudljivo, dinamično, nepredvidivo! Zaista odlična prilika za sve mlade i ambiciozne ljude, koji žele da uče od najboljih i da na pravi način započnu svoju karijeru.
 
 
Tamara Živanović

Ćao svima. Moje ime je Tamara i imam 24 godine. Završila sam Saobraćajni fakultet u Beogradu. Po završetku studija, od profesora sam saznala za praksu Find Your Place i odlučila da se prijavim. Primljena sam u sektor Lanca snabdevanja – nabavka, gde sam imala priliku da radim sa divnim koleginicama koje su u svakom trenutku bile tu za mene. U toku prakse otvorila se mogućnost da pređem u drugi tim u okviru Lanca snabdevanja koji radi na projektu uvođenja sistema za automatsko poručivanje robe. Mislim da je to bila najbolja prilika koju sam mogla da dobijem na početku svoje karijere. Na tom mestu sam i ostala da radim. Prezadovoljna sam. Pre svega, tim u kojem radim je odličan, a rad na projektu je jedno veliko iskustvo. Delhaize Serbia je kompanija koja je meni pružila mogućnost da mnogo toga naučim i smatram da je ova praksa idealna prilika za sve one koji počinju svoju karijeru.