• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Find your place at Delhaize

Kompanija Delhaize Serbia objavljuje konkurs za program praksi Find Your Place @Delhaize za sve diplomce koji žele da se usavršavaju i svoju karijeru grade u maloprodaji!
 
Konkurs je otvoren od 23. septembra do 23. oktobra, a kroz proces selekcije biće izabrano petnaestoro polaznika buduće generacije programa Find Your Place @Delhaize koji će imati priliku da sa našim timom započnu svoje profesionalne karijere. Prijavite se na: https://posao.delhaize.rs/
 
O programu
 
Find your place @Delhaize je jedan od programa za mlade talente koji Delhaize Serbia realizuje svake godine i kroz koji diplomci imaju priliku da se upoznaju sa kompanijom i njenim poslovanjem, kao i da se usavršavaju u skladu sa svojim fakultetskim usmerenjima i ličnim preferencama.
 
Uslov za kandidate je da su završili osnovne akademske studije i imaju maksimum godinu dana radnog iskustva. Takođe, neophodno je da kandidati dobro poznaju engleski jezik, rad u MS Office paketu, imaju razvijene komunikacione veštine, sposobnost rešavanja problema, spremnost za timski rad i multitasking. Kompanija Delhaize Serbia će na osnovu ovih kriterijuma odabrati petnaestoro polaznika koji će imati priliku da ’’pronađu svoje mesto u Delhaize Serbia’’.
 
Faza I - Svoj razvojni put kroz program kandidati započinju u Sektoru operacija (Maloprodaja) i prvih nedelju dana provode u svakom od naših formata - Maxi, Tempo i Shop&Go, kao i nedelju dana na terenu kroz direktan rad sa Distrikt menadžerom. Cilj ove faze programa jeste upoznavanje sa osnovama poslovanja naše kompanije.
 
Faza II – U toku narednih pet meseci polaznici dobijaju priliku da “pronađu svoje mesto” kroz stručno usavršavanje u jednom od sektora kompanije, a u skladu sa svojim afinitetima. Svaki od polaznika imaće svog zvaničnog mentora, ali i buddy – a, koji će biti tu da svakodnevno radi na razvoju svakog od polaznika.
 
Tokom ovog perioda, pored svakodnevnih radnih zadataka, polaznici će proći kroz set Soft Skills treninga u organizaciji našeg tima za edukaciju i razvoj zaposlenih.
 
Takođe, polaznici će u okviru različitih timova raditi na dodeljenim projektnim zadacima koje će na kraju programa predstaviti liderima kompanije. Cilj programa Find Your Place @Delhaize je da se svi polaznici aktivno pripremaju za svoje profesionalne karijere, kao i da se u skladu sa performansama i potencijalom koje pokažu, kao i našim kompanijskim potrebama, po završetku programa priključe našem timu.  
 
Oblasti u kojima polaznici programa imaju priliku da se usavršavaju su:
Category menadžment, Finansije i računovodstvo, Tehničko održavanje, Lanac snabdevanja, Strateški Marketing, Korporativne komunikacije i Ljudski resursi.
 
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 23. oktobra na linku: https://posao.delhaize.rs/
 
Dođite da zajedno stvaramo bolji osećaj kupovine!
 

Sladjana Petrovic, 25 godina 
 
Zdravo, ja sam Slađana, imam 25 godina i završila sam Ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Kada sam se prijavila za Find Your Place @Delhaize program nisam tačno znala šta mogu da očekujem od njega. Kako sam prolazila krugove selekcije raslo je moje samopouzdanje, kao i želja da baš ja budem izabrana. Sećam se prvog susreta sa kolegama koji su dobili priliku da budu deo FYP tima. Svi puni entuzijazma i ponosa što su baš oni izabrani u tako jakoj konkurenciji. Od prvog dana nam je sve bilo organizovano, imali smo mentore koji su nam bili na raspolaganju za bilo koje pitanje. Prvih mesec dana proveli smo obilazeći radnje, a zatim je svako od nas počeo da radi u sektoru za koji je odabran. Smatram da sam za par meseci dosta naučila, ali i da se učenje nastavilo i nakon prakse. Srećom, i pre kraja prakse, ponuđeno mi je zaposlenje. Sada mislim da je FYP najbolje što je moglo da mi se desi pre 6 meseci jer u ovoj kompaniji vidim mogućnost da rastem i napredujem. 
 

Jovan Pejčinović, 24 godine
 
Ćao, moje ime je Jovan, trenutno sam na master studijama na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a kao polaznik FYP@Delhaize 2018 bio sa u odeljenju Plan i analiza. Budući da sam oduvek želeo da gradim svoju karijeru u svetu finansija, svoje mesto sam kasnije našao u kontrolingu, na poziciji Finansijskog analitičara za kontroling i izveštavanje. Kompanija Delhaize Serbia, kao jedan od najvećih poslovnih sistema u Srbiji pruža velike mogućnosti za učenje, u kom god sektoru se nalazili. Kolege će vam biti ljudi koji su među najboljima u svom poslu, a ukoliko ste spremni da učite i da se razvijate u svojoj oblasti, sigurno ste na pravom mestu. Srećno! 
 

Stefan Šorak, 25 godina
 
Zdravo svima, moje im je Stefan Šorak, završio sam Ekonomski fakultet u Beogradu a svoje mestu u Find Your Place@Delhaize programu sam pronašao u Finansijama. Poseban deo FYP@Delhaize programa predstavlja upoznavanje suštine biznisa naše kompanije. Obilazak prodavnica sva tri formata je za mene bilo veoma značajno, jer sam tu imao priliku da naučim stvari koje su mi koristile da bolje razumem funkcionisanje jednog velikog sistema kao što je Delhaize Serbia. Tokom prve faze programa kolege su nas sprovodile kroz objekte i objašnjavale nam sve što je potrebno da znamo o poslovanju jedne naše prodavnice. Takođe, mogao sam da vidim u čemu se razlikuju naši formati Maxi, Shop&Go i Tempo i da steknem detaljniji uvid u to kako svaki od njih funkcioniše. Poseban utisak na mene ostavila je i poseta našem distributivnom centru u Pazovi, u okviru koje smo mogli da vidimo kako pristižu proizvodi, gde se skladište i kako odlaze ka našim prodavnicama širom zemlje. Prva faza programa je za mene bila od velikog značaja u mom daljem razvoju u kompaniji i doprinela je stvaranju široke slike i veoma sam srećan što sam imao priliku da budem deo Find Your Place tima.
 

Jelena Bibic, 24 godine 
 
 Ćao, zovem se Jelena Bibić imam 24 godine i dolazim iz Šida. Tokom prakse Find your place@Delhaize izuzetno jak utisak na mene je ostavio odnos sa mentorom i buddy-jem. Oduševljena sam željom i voljom da podele svoje znanje i iskustvo sa polaznicima i pomognu nam da napravimo prve korake u karijeri. Naročito bih istakla rečenicu prilikom upoznavanja mentora kojoj je ostala dosledna tokom mog boravka u odeljenu kreditne kontrole i naplate potraživanja: ,,Jedino se ljubav i znanje deljenjem množe!“

Dina Igic, 24 godine 
 
Zdravo društvo! Moje ime je Dina i priliku da postanem polaznik FYP@Delhaize 2018 dobila sam pobedom na Case Study Show takmičenju. Svi smo upoznati sa činjenicom da je biznis izuzetno dinamičan i sveobuhvatan i da pored mnogih korisnih stvari kojima može da te nauči nosi sa sobom i veliki broj izazova. Svake godine polaznici programa FYP@Delhaize se dele u grupe i imaju priliku da rade kao tim na projektu tokom čitavog trajanja programa, rešavajući neki od poslovnih problema. Timski rad na ovim projektima karakteriše multisektoralna stuktura. Na taj način ovaj program ti omogućava da, osim praktičnog iskustva koje stičeš u okviru poslovanja u multinacionalnoj kompaniji, bolje upoznas ljude sa kojima si na programu. Takođe, projekat podstiče polaznike da istražuju, stiču širu sliku o poslovanju, analiziraju složenost procesa i da kao krajnji ishod dođu do rešenja realnog poslovnog problema, na efikasan način.  Ovo je još jedan od benefita programa, koji ti zaista omogućava da nađeš svoje mesto i pripremiš se za rad u kompaniji.
 

Natalija Janjić, 24 godine 
 
Zdravo, ja sam Natalija i dobila sam priliku da započnem svoju karijeru u kompaniji Delhaize Serbia u odeljenju za Ljudske resurse I organizacioni razvoj. Program FYP@Delhaize osmišljen je tako da osim učenja i rada u sektoru u kojem smo, imamo priliku i da se razvijamo na softskills radionicama na različite teme. Smatram da su ove radionice značajne kako za lični, tako i za profesionalni razvoj, a posebno su doprinele stvaranju dobre atmosfere i povezivanju svih polaznika. Tokom celog programa osećala sam podršku iskusnijih kolega iz kompanije, a tek na samom kraju programa sam postala svesna svog razvoja i napretka, koji se nastavio nakon što sam dobila priliku da nastavim svoju karijeru u komaniji Delhaize Serbia. Po mom mišljenju program Find Your Place@Delhaize je jedinstven po tome što uzima u obzir potrebe svakog polaznika, profesionalni razvoj i usavršavanje su u fokusu, a podrška koju polaznici dobijaju od mentora I buddy-a je od velikog značaja i podstiče radoznalost i istraživanje.
 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak