Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
Širok asortiman
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
O KompanijiKarijeraMladi talentiFind your place at Delhaize

Find your place at Delhaize

Find Your Place @Delhaize je naš talent program namenjen mladim profesionalcima koji žele da svoje prve karijerne korake naprave u korporativnom okruženju velike internacionalne kompanije koja je lider u maloprodaji na našem tržištu. Cilj programa Find Your Place @Delhaize je da se polaznicima pruži neophodno znanje i iskustvo kako bi po završetku programa imali mogućnost da se priključe našem timu koji broji oko 13.000 zaposlenih. 
 
Kroz program polaznici će imati priliku da se upoznaju sa radom sektora, kao što su: Operacije i Lanac snabdevanja, Komercijalni poslovi, Ljudski resursi, Finansije i računovodstvo, IT, Strategija i razvoj formata i Pravni poslovi, i da na osnovu svojih afiniteta i pokazanih veština odaberu gde će steći radno iskustvo. Pored praktičnih znanja, za polaznike će biti organizovan program treninga neophodnih za uspešan početak karijere. Tokom programa će raditi na projektu čije rezultate će imati priliku da predstave liderima kompanije. Njihov rad će, na osnovu prethodno kreiranog plana rada, podržavati mentor i buddy.
 
Pronađi svoje mesto u Delhaize Serbia!

 

 Uslovi za kandidate:

 • Završene osnovne akademske studije ili si student master studija
 • Najviše godinu dana radnog iskustva 
 • Imaš do 27 godina
 • Dobro poznavanje engleskog jezika
 • Dobro poznavanje rada u MS Office paketu
 • Razvijene komunikacione veštine
 • Kreativno razmišljanje
 • Spremnost za timski rad

 Na tvom mestu te očekuje:

 • Plaćena praksa
 • Rad u dinamičnoj internacionalnoj kompaniji
 • Kvalitetan mentorski program
 • Posebno kreiran program soft skills treninga
 • Učestvovanje u različitim projektima
 • Mogućnost zaposlenja po završetku programa

 

Zanima te proces selekcije za Find Your Place jer misliš da je pravo mesto za početak tvoje karijere?
Odličan izbor! Find Your Place je program na kom ćeš steći dodatno znanje, potrebno iskustvo i na kom ćeš razviti svoje veštine u kompaniji koja je, tvrdimo nimalo subjektivno, najbolje mesto za rad mladih.

A šta se dešava kada nam pošalješ svoj CV? Naši regruteri će uskoro da pregledaju tvoj CV. Pre svega će proveravati da li ispunjavaš osnovne uslove navedene u oglasu za talent program i da li tvoj CV komunicira da deliš vrednosti naše kompanije. Ne brini, ovde nije neophodno radno iskustvo, važno nam je samo da se potrudiš da te tvoj CV najbolje opisuje. Naš HR tim će da te kontaktira i informiše o ishodu bilo da si prošao u naredni krug selekcije ili ipak moramo da ti se zahvalimo na interesovanju ovaj put.

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti, engleskog i Excela. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo bolje da upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren, otvoren, motivisan i da nam pokažeš svoja znanja. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samom FYP programu i sektorima u kompaniji, te prenesemo energiju koja vlada kod nas, predstavimo našu kulturu i vrednosti. Takođe, na intervjuu ćeš imati i priliku da nas pitaš sve što te interesuje.

Do finalnog razgovora te sada dele dani, ali pre toga smo ti organizovali kratak case zadatak, gde ćeš imati priliku da se kroz prezentaciju bolje predstaviš svom budućim kolegama i kompaniji.

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima i gledamo način na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore.

Ukoliko nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati za nekoliko dana, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i beneficije koje naša kompanija pruža.

Dobro došao! Pronašao si svoje mesto u Delhaize timu, timu koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

 

 

 

 

 

Una Gavrilović

Ćao! Moje ime je Una, imam 24 godine i na master studijama sam na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Odlučila sam da apliciram za Find Your Place talent program kada sam slučajno videla objave na društvenim mrežama. Kao praktikant primljena sam u sektor Strategije i razvoja formata gde sam imala priliku da se usavršavam na mnogobrojnim poljima – saradnjom sa agencijama i saradnicima, učestvovanjem u kreiranju kreativnih rešenja i ravnopravno sa kolegama budem deo inovacija i noviteta. Nakon prakse dobila sam priliku da ostanem i radim u istom timu, ali u okviru drugog sektora – Komercijalnih poslova, a uz dodatna znanja koja sam stekla u okviru soft skills treninga koji su bili deo našeg Find Your Place programa. Delhaize kompanija je pružila vetar u leđa mojim ambicijama i nesebično delila znanja i iskustva. Podršku u procesu učenja i usavršavanja i dalje u kontinuitetu dobijam od svojih kolega, te bih ovu priliku preporučila svakome ko je na početku svoje karijere!

Stefan Ninić

Ćao, ja sam Stefan. Po zanimanju sam diplomirani politikolog i student master studija upravljanja projektima na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Program Find Your Place je moju radnu karijeru obogatio na najbolji mogući način i svima bih preporučio da konkurišu i oprobaju svoja znanja na ovom programu. Nakon zanimljivog procesa selekcije, primljen sam u sektor operacija u kom sam proveo divnih pet meseci, radeći sa mentorkom koja prema praktikantima gaji sjajan pristup, tako da je sticanje novih znanja i iskustava bilo zagarantovano. Za to vreme sam naučio da sagledam šire poslovanje naše kompanije, kao i da pružim konkretan doprinos pisanjem projektnog rada čiji su rezultati na kraju uključeni u radnu proceduru naših zaposlenih kolega u objektima. Nakon završene prakse sam dobio priliku da se zaposlim u kompaniji na mestu CRM saradnika u digitalnom sektoru. Radim u sjajnom timu, okruženom mladim ljudima koji su uvek tu za mene kako bih svakog dana naučio nešto novo i unapredio svoja znanja. Ukoliko možete sebe da zamislite u ovakvom random okruženju, Find Your Place je prilika koju ne smete propustiti. Naučićete mnogo toga, napredovaćete svakoga dana i što je za manje važno, osećaćete se prijatno u svom radnom okruženju, zato što je upravo to ono što Delhaize Serbia garantuje svojim praktikantima i zaposlenima.

Milica Glumac

Zdravo! Ja sam Milica, završila sam Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu nakon čega sam se prijavila za program Find Your Place. U toku programa sam bila praktikant u Category management-u na kategoriji Zdrave hrane i mesnih i ribljih konzervi. Nakon završenog programa sam dobila posao u kompaniji, na drugoj kategoriji. Sada sam asistent Category manageru na kategoriji Čokolada, bombona i mini konditora. Sa prakse nosim mnogo novog znanja i pregšt pozitivnih utisaka od kojih bih posebno naglasila pozitivan stav svih kolega prema novim članovima tima, njihovu spremnost da pomognu pri savladavanju radnih zadataka i da daju odgovore na pitanja i nedoumice - kojih je na početku svakako bilo dosta. Find Your Place je odlična prilika za mlade ljude da započnu svoju karijeru zato što učesnici programa od prvog dana imaju podršku mentora, buddy-ja i kolega koji su eksperti u svojim oblastima, stiču i primenjuju nova znanja i razvijaju veštine koje će im biti od značaja u budućnosti.

Srđan Vukojičić

Zdravo, moje ime je Srđan. Po zanimanju sam master ekonomista. Moja zainteresovanost za rad u Delhaize Serbia se javila dok sam bio student osnovnih studija, kada sam bio na praksi u Americi u Food Lion-u, članu Ahold Delhaize grupe, kojoj pripada i Delhaize Serbia. Nakon završenih master studija prijavio sam se za Find Your Place program i primljen sam u tim za brendiranje poslodavca. Vrlo brzo sam uvideo koliko svakim danom napredujem i da sam napravio pravi izbor za početak svoje karijere. Na programu sam imao priliku da upoznam mnogo ljudi koji su eksperti u svojim oblastima, da kao član tima učestvujem u velikim i značajnim projektima, da pružim svoj doprinos u radu tima, ali najvažnije od svega, imao sam priliku da sarađujem sa mentorkom koja je uvek bila tu za mene, koja mi je konstantno pružala podršku i od koje sam mnogo naučio. Nakon završenog programa, dobio sam priliku da ostanem u kompaniji, kao saradnik u timu za brendiranje poslodavca, koju sam sa zadovoljstvom prihvatio. Ako si na početku karijere i želiš da upoznaš veliku internacionalnu kompaniju, da učiš i napreduješ, Find Your Place je parvo mesto za to.