Кувани купус
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Веган
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 3 особе.
- 3 ком. белог лука
- 10 г алевe паприке
- бибера
- 20 г брашна
- 100 г црног лука
- 200 г купуса
- 2 ком. паприке
- 5 ком. першуна
- 10 ком. суве паприке
- 2 ком. шаргарепе
- 15 г вегете
- со

Isecite kupus na sitne tanke štapiće i stavite u dublji lonac. Dodajte jedan iseckani crni luk, dve narendane šargarepe, iseckanu crvenu papriku i malo suve paprike kako bi kupus dobio pikantniji ukus. Dodajte tri čena iseckanog belog luka i sipajte vodu taman da prekrije kupus. Stavite malo brašna, malo vegete, posolite i pobiberite, stavite malo suvog peršuna. Nemojte mešati nakon stavljanja brašna. Kuvajte na umerenoj vatri nekih sat i po vremena. Na kraju stavite kašičicu aleve paprike i promešajte. Uživajte u ovom zdravom i detoksikujućem obroku! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт