Dobro došli u naš tim!

Mala razlika između naše porodice i svih ostalih u Srbiji je to što naša porodica broji preko 12.000 članova. 
Svi mi koji smo članovi porodice Delez Srbija, u potpunosti razumemo kako period prilagođavanja na novo okruženje može biti zahtevan. Verujemo da imate mnogo pitanja i različita očekivanja koja se odnose na Vaš početak u našoj kompaniji. Imajući to u vidu, iskoristili smo priliku da kreiramo jedinstveno iskustvo uključivanja zaposlenih u posao. 
Proces uključivanja u posao razlikuje se u zavisnosti od pozicije i vrste radnog mesta. Prvih nekoliko dana imaćete priliku da upoznate organizaciju, timove, posao, ključne saradnike, a istovremeno, to će biti prilika da se bolje upoznamo. Sa ciljem da Vam olakšamo prilagođavanje na nov tim i sredinu, kreirali smo jedinstven sistem, gde svaki novozaposleni ima svog buddy-ja, koji je tu da mu pomogne i pruži podršku kad god zatreba. 
Stalo nam je da se od samog početka osetite kao deo našeg tima i da osetite atmosferu koja ga odlikuje. 
 

Dođite da se razvijamo i rastemo zajedno

Mi smo kompanija koja ulaže u rast i razvoj svih zaposlenih i ukoliko želite da nam se pridružite na tom putu – dobrodošli ste! 
Kako mi to radimo? 
Broj članova našeg tima stalno se povećava, posvećeni smo otvaranju novih prodavnica, a lični rast i razvoj svakog člana tima je ono na šta posebno obraćamo pažnju. 
Zajedno radimo na razvoju veština, znanja i ličnih karakteristika zahvaljujući različitim razvojnim prilikama koje kompanija nudi. Negovanje timskog duha i učenje kroz razmenu iskustva je važna odlika naše kompanije, pa se tako možete naći u ulozi mentora, ali i mentorisanog. Možete biti „senka“ nekom od kolega kako biste stekli uvid u neke nove procese i načine razmišljanja, ali i imati svoju „senku“, a pored toga možete učestvovati u brojnim treninzima i obukama.
Naša kompanija nudi brojne mogućnosti za razvoj i napredak. Na Vama je da dođete i iskoristite ih! 
 

Plata i još mnogo drugih pogodnosti..

Rad u dinamičnom okruženju, usavršavanje sa profesionalncima u različitim oblastima, i slobodno iznošenje mišljenja je ono što odlikuje rad u našoj kompaniji. Vrednujemo i podstičemo autentičnost i različitost i jednako mislimo na svakog od 12 000 članova našeg velikog tima. 
Pored plate, uz našu benefit karticu, svi zaposleni imaju pravo na 6% popusta u svim našim Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama. Benefit kartica takođe pruža mogućnost ostvarivanja prava popusta i do 50% za različite kategorije kod različitih eksternih saradnika iz više oblasti rada: 
 
Zdravlje
Pozorišta
Banke i osiguranje
Knjižare
Sport i Fitness
Odmor i putovanja
Moda i lepota
Tehnička roba
Restorani i kafići
Dečiji Kutak
Zabava i mnogo drugih stvari
 
Za zaposlene koji su dostigli određeni senioritet spremili smo posebne pakete nagrađivanja:
Privatno zdravstveno osiguranje
Pravo na na službeni automobil
Kratkoročni i dugoročni bonus plan
 
 
Cilj nam je da rad u našoj kompaniji što više prilagodimo Vašim potrebama, te nudimo i sledeće mogućnosti: 
Rad od kuće (za zaposlene u Službi podrške mogućnost rada od kuće 2 puta mesečno)
Klizno radno vreme 
 

Osim toga..

Mislimo na decu naših zaposlenih
 
Novogodišnji paketići 
Naši najmlađi su nam stalno u središtu pažnje, a posebno u periodu praznika. Svake godine obradujemo oko 5.000 mališana novogodišnjim paketićama, uz zabavne Deda Mrazove čarolije.
 
Đaci prvaci
Trudimo se da svaku generaciju naših đaka prvaka ispratimo u školu na najbolji mogući način. Sa našim kolegama roditeljima i njihovom decom delimo uzbuđenje i radost. Svake godine decu očekuju pokloni uz nezaboravnu žurku, ali i  edukacije o zdravim navikama i zdravo posluženje!
 

Brinemo o zdravlju naših zaposlenih

Obezbedili smo specijalističke preglede za naše zaposlene, a pored toga mnogo pažnje posvećujemo zdravom životu i sportskim aktivnostima. Tu smo da podržimo zaposlene u učešću na maratonu, a pored toga i sami organizujemo Sportske dane u 3 grada u Srbiji, gde naši zaposleni imaju priliku da sa svojim porodicama provedu dan u prirodi uz sportske igre, zdravu hranu i super provod. Ukoliko volite odbojku, fudbal, košarku, ili neki drugi sport možete se priključiti nekoj od Delez Srbija ekipa i uživati u dobrom druženju i energiji. Takođe, svakog prvog petka u mesecu, zaposleni imaju priliku da uživaju u zdravom posluženju Maxi kuvara i dobiju ideje za recepte koje će uvrstiti u svoju zdravu ishranu.

Odvajamo vreme za druženje i opuštanje

Stalo nam je da zaposleni svoje pauze provedu kvalitetno i u dobroj atmosferi, zato smo otvorili Sobu za relaksaciju u Službi podrške, kao i u Distributivnom centru. Sada zaposleni imaju mesto za druženje, upoznavanje, opuštanje, i igru. Posebno je vole ljubitelji bilijara, stoni fudbala, pikada i sony play station igrica! Za najveće entuzijaste – tu su i turniri koje često organizujemo.