Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 10.12.2023

O KompanijiKarijeraOtvorene pozicijeSpecijalista za razvoj koncepata u maloprodajnim objektima

Mesto rada: Beograd, Belville


Postani deo našeg tima koji je maloprodajni lider na tržištu!


Naš Specijalista za razvoj koncepata u maloprodajnim objektima:


•    Kreira i održava sistem za praćenje rezultata klastera prodavnica, tipologiju prodavnica, uloga robnih kategorija, raspoloživog komercijalnog prostora robnih kategorija i asortimana po formatima – što dovodi do veće standardizacije, jasnih normativa i pravila za poboljšanje performansi prodaje i povećanje tržišnog udela.
•    Evaluira rezultate svakog formata, sagledava njihovu tržišnu poziciju, robne kategorije i trendove, sa ciljem da kontinuirano predlaže nova, nadograđena rešenja i koncepte u maloprodajnim objektima koji pružaju poboljšano korisničko iskustvo i komercijalni rezultat.
•    Identifikuje tržišne prilike i kreira predloge za nove formate/prototipove prodavnica, koristeći interne i eksterne uvide prilikom razvijanja novih rešenja.
•    Aktivno kreira predloge za inovacije u prodavnicama, vođene potrebama i interesovanjima potrošača, kako bi prodavnice bile relevantne za ciljane grupe potrošača.


i poseduje:


•    Neophodan VII stepen stručne spreme, ekonomske i druge struke
•    Radno iskustvo od minimum 2 godine na istim ili sličnim poslovima
•    Odlično znanje engleskog jezika i MS Office paketa
•    Vozačku dozvolu B kategorije
•    Izražen timski duh i komunikaciju 
•    Analitičnost i inovativnost
•    Odlično planiranje i organizaciju

 

Ukoliko se prepoznaješ u ovoj ulozi, prijavi se uz slanje biografije putem linka https://posao.delhaize.rs/ do 29.03.2022. Dođi da zajedno kreiramo budućnost kupovine!
Izdvoj vreme i saznaj više o našoj Delhaize Serbia porodici, poseti Život u Delhaize Serbia!


Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Napomena: Slanjem prijave, kandidat daje pristanak da kompanija njegove lične podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.