Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Shop&GoS&G - O brendu
Shop&Go

O brendu


Shop&Go je format koji je već dobro pozicioniran na tržištima Grčke, Rumunije i Belgije i kod kupaca uživa veoma dobru reputaciju.
  • 25.februara 2013.godine su rebrendirane prve tri Mini Maxi prodavnice u novi koncept – Shop&Go
  • Do kraja 2014.godine rebrendirano je svih 158 Mini Maxi prodavnica
  • Trenutno u Srbiji posluje 170 Shop&Go prodavnica
Osim promene imena, novi format je doneo vizuelne promene enterijera i eksterijera prodavnice. Sve promene su prilagođene potrebama savremenih kupaca koji su u pokretu i kojima je potrebna brza i efikasna kupovina.
Niz promena, pogodnosti i inovacija koje je doneo Shop&Go format omogućuje drugačiju, bržu i kvalitetniju uslugu uz jasno definisan asortiman i prijatan ambijent što predstavlja korak napred u podizanju standarda kupovine.
Asortiman je optimizovan i osvežen, uvedeni su proizvodi kojih ranije nije bilo u ponudi Mini Maxi prodavnica i povećano je učešće privatnih robnih marki. Novi asortiman je posebno pogodan za potrebe kupovine „on the go“ (za poneti) proizvoda poput salata, grickalica, sokova i kafe.