Maxi logoMaxi logo
  • Teleći paprikaš

Teleći paprikaš

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Teleći paprikaš

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 200 g krompira
  • 5 g aleve parike
  • 500 g crnog luka
  • so
  • 3 kom. šargarepe
  • 500 g telećeg buta

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Krompir crveni mladi domaci
    - 8%
    500 gr
    64,99RSD/kilogram32,50 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Sargarepa domaca
    - 14%
    500 gr
    69,99RSD/kilogram35,00 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD
  • Započni pripremu

    Na ulju propržite tanko isečenih pet glavica crnog luka. Kada luk omekša, dodati 500 g telećeg mesa u kockicama, krompir i šargarepu, alevu papriku, so i dinstajte uz dodavanje mlake vode dok meso i povrće ne omekšaju. Jelo dekorišite svežim listićima peršuna ili celera.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Evropska kuhinja
    Klasik
    Recept za svaki dan
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Teleći paprikaš

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Krompir crveni mladi domaci
    - 8%
    500 gr
    64,99RSD/kilogram32,50 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Sargarepa domaca
    - 14%
    500 gr
    69,99RSD/kilogram35,00 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD