Maxi logoMaxi logo
  • Te pam sao

Te pam sao

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Te pam sao

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 kom. bibera
  • 500 g junećeg mesa
  • 300 g pečuraka
  • 200 g pirinča
  • 300 g škampi
  • 10 g soli
  • 500 g svinjskog filea
  • 5 g vegete

Započni pripremu

Junetinu i svinjetinu posolite, pobiberite i začinite vegetom sa svih strana. Stavite na nauljeni pleh i pecite u zagrejanoj rerni dok meso ne porumeni. Stavite pirinač da se kuva u slanoj vodi. Dodajte mesu očišćene pečurke i dinstajte ih sa malo vode i malo ulja. Dodajte škampe i pecite ih dok pečurke ne budu gotove. Kada je pirinač skuvan, ocedite ga ako je ostalo vode. Servirajte i uživajte u ovom kineskom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Te pam sao