• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Te pam sao
Srednje
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 3 kom. bibera
  • 500 g junećeg mesa
  • 300 g pečuraka
  • 200 g pirinča
  • 300 g škampi
  • 10 g soli
  • 500 g svinjskog filea
  • 5 g vegete
Priprema

Junetinu i svinjetinu posolite, pobiberite i začinite vegetom sa svih strana. Stavite na nauljeni pleh i pecite u zagrejanoj rerni dok meso ne porumeni. Stavite pirinač da se kuva u slanoj vodi. Dodajte mesu očišćene pečurke i dinstajte ih sa malo vode i malo ulja. Dodajte škampe i pecite ih dok pečurke ne budu gotove. Kada je pirinač skuvan, ocedite ga ako je ostalo vode. Servirajte i uživajte u ovom kineskom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak