• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Svinjski file sa blanširanim povrćem

Srednje
Visok
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Svinjski file sa blanširanim povrćem
Srednje
Visok
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 2 kom. crnog luka
  • 150 g čeri paradajza
  • 1 kom. biberа
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 4 kom. jaja
  • 100 g maslina
  • so
  • 2 kom. limuna
  • 500 g svinjskog filea
  • 200 g zelene boranije
Svinjski file sa blanširanim povrćem
Priprema

Svinjski file isecite na manje komade i pržite ih na vrelom maslinovom ulju tri-četiri minuta dok s obe strane ne dobiju zlatnosmeđu boju i ne postanu hrskavi. Za to vreme jaja tvrdo skuvajte, a zelenu boraniju izblanširajte. Crni luk isecite na kolutove. Na tanjir za serviranje stavite boraniju, luk, jaja isečena na četvrtine i čeri paradajz, prelijte limunovim sokom i maslinovim uljem, posolite i pobiberite. Na vrh salate položite ispečene komade svinjskog filea.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak