• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Sporo pečena cepkana svinjetina sa naćosima, sirom i ljutom papričicom

Teško
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Sporo pečena cepkana svinjetina sa naćosima, sirom i ljutom papričicom
Teško
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 g korijandera
  • biberа
  • 1 kom. ljute paprike
  • 600 g svinjskog filea
  • 1 kom. kumina
  • 200 g čipsa naćosa
  • 1 kom. paprikе
  • 100 g paradajza
  • 200 ml piva
  • 100 g kravljeg sira
  • 5 g tucane paprike
  • so
Sporo pečena cepkana svinjetina sa naćosima, sirom i ljutom papričicom
Priprema

Pomešajte so, biber, origano, korijander, tucanu ljutu papriku, kumin. U vrelom nauljenom tiganju zapecite meso sa svih strana. Prebacite meso u lonac, a u tiganj sipajte čašu mlake vode. U lonac sa ovom tečnošću dodajte jedan iseckani paradajz, jednu iseckanu papriku i 200 ml piva. Poklopite i meso je spremno za kuvanje. Ako kuvate u ekspres loncu, dovoljno je da ga kuvate 45 minuta na nižoj temperaturi. Ako pečete meso u rerni, onda ga dobro umotajte u alu-foliju i pecite u rerni na 150 stepeni minimum dva sata. Kuvano meso izvadite i razdvajajte meso na vlakna. Iscepkana vlakna mesa vratite u lonac sa tečnošću koja je preostala i kuvajte dok meso ne upije sve sokove. Nakon toga dodajte iseckanog sira, naćose i iseckanu ljutu papričicu i možete servirati ovo jelo. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak