• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Sočna svinjska rebarca
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • so
  • 150 ml meda
  • 1 kg svinjskih rebara
  • 5 g šećera
  • 10 ml ulja
  • 10 ml tabasko sosa
Sočna svinjska rebarca
Priprema

Pripremite marinadu od meda, soli, bibera, šećera i tabasko sosa. Marinadom premažite svinjska rebarca najmanje tri sata pre pečenja. U vatrostalnu posudu stavite marinirano meso, te ga pecite 60 minuta na 180 stepeni, uz postepeno dolivanje vode. Sočna svinjska rebarca servirajte uz kuvani krompir i šopsku salatu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak