• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  
Nazad

Lako
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Punjene tikvice
Lako
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 200 g svinjskog filea
  • 150 ml paradajz sosa
  • 250 g pečuraka
  • so
  • 50 g parmezana
  • 300 g tikvica
  • 15 g vegete
Punjene tikvice
Priprema

Pripremite fil kojim ćete ispuniti tikvice. Na nauljenom tiganjudinstajte iseckani crni luk i, kada se luk izdinsta, ubacite komade mesa. Posolite, pobiberite, začinite vegoetom. Kada meso bude napola gotovo, ubacite pečurke i dobro promešajte, nakon 15 minuta ubacite sos od paradajza i mešajte dok ne dobijete željenu gustinu. Tikvice presecite uzduž napola, potom ih izdubite kašičicom. Kada se fil malo prohladi, možete ih puniti, a potom odozgo narendajte malo parmezana i uživajte u ovom brzo pripremljenom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak