• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Visok
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pohovani riblji fileti
Srednje
Visok
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 2 g aleve parike
  • 200 ml piva
  • 50 g prezli
  • 3 kom. jaja
  • 1000 g oslića
  • 100 g brašna
  • 3 g ruzmarina
  • 30 ml ulja
Pohovani riblji fileti
Priprema

Filete začinite ruzmarinom i alevom parikom. Ostavite da malo odstoji. Umutite jaja, posolite, dodajte brašno i pivo. Sipajte ulje u tiganj i stavite ribu da se peče tako što ćete je umočiti u smesu za pohovanje, a potom u prezle. Kada porumeni sa obe strane, stavite je na papirni ubrus da se ocedi masnoća. Servirajte uz pomfrit. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak