• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Supa/čorbe
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pikantna paradajz čorba
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. crnog luka
  • 3 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • origana
  • 30 g ljutog ajvara
  • 1 ml paradajz sokа
  • 100 g parmezana
  • 150 g pavlake
  • so
  • 10 g šećera
  • 10 ml ulja
Pikantna paradajz čorba
Priprema

Na vrelom ulju dinstajte crni i beli luk tri-četiri minuta ili dok crni luk ne postane staklast. Dodati ajvar, so, biber, šećer i origano, te nalijte sokom od paradajza. Čorbu kuvajte 10 minuta, a potom joj štapnim blenderom doterajte strukturu. Služite toplo uz pavlaku i parmezan koji će paradajz čorbi dati posebnu aromu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak