Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.4.2025.

Želimo da vas obavestimo da kompanija Delez Srbija nije organizator promotivnih akcija koje se ovih dana pojavljuju na društvenim mrežama. Opširnije o primerima ovakvih promocija na linku.

French Bull putni program: molim te da pre potvrđivanja kupovine na odabranom artiklu uneseš u napomeni boju artikla koju želiš, ili da nakon potvrđene porudžbine kontaktiraš call centar 0800 3537 030 i dostaviš istu informaciju – ovo se odnosi samo na artikle kod kojih postoje varijacije u pogledu boje.

Rezultati pretrage recepataPečeni krompir s pikantnim nadevom
Maxi logoMaxi logo
  • Pečeni krompir s pikantnim nadevom

Pečeni krompir s pikantnim nadevom

Pečeni krompir s pikantnim nadevom
Lako
> 30 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 1 kom. crnog luka
  • 100 g crnih maslina
  • 4 kom. belоg luka
  • 1000 g krompira
  • 5 g peršunovog lista
  • 5 g aleve parike
  • 500 g čeri paradajza
  • 5 g soli
  • 200 g švapskog sira
  • 15 ml ulja
  • 1 kom. crnog luka
  • 100 g crnih maslina
  • 4 kom. belоg luka
  • 1000 g krompira
  • 5 g peršunovog lista
  • 5 g aleve parike
  • 500 g čeri paradajza
  • 5 g soli
  • 200 g švapskog sira
  • 15 ml ulja

Započni pripremu

Operite krompir i kuvajte ga 10 minuta. Potom ga izvadite iz šerpe, prosušite i isecite po dužini na kriške debljine oko 1 cm. U 50 g sira sipajte alevu papriku, posolite i dobro izmešajte, pa tom smesom tanko premažite kriške krompira i poređajte ih u nauljenu tepsiju. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. U međuvremenu izgnječite beli luk i sameljite crni luk, dodajte ih u preostali sir, posolite i sjedinite tako da dobijete glatku smesu (ako je previše čvrsta, možete dodati malo mleka). Iseckajte čeri paradajz, masline i peršun. Stavite pečeni krompir na tacnu i preko njega sipajte krem od sira, potom čeri paradajz i masline. Pospite peršunom i ukrasite kriškama limete.

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Vojvođanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Večera
Sve sezone
Glavno jelo

Sastojci za 4 osobe

AGRO ZIN PR Krompir crveni mladi domaci
500 gr

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

Maxi pijaca Zac bilj persun 15g Maxi Pijaca
15 gr

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

AB Masline crne sk Greek Nature 205g
205 gr

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

Maxi pijaca bulk Luk crni domaci
500 gr

Nije dostupno online, sačuvaj u spisak

Paprika slatka zacinska Aleva 50g
Aleva Paprika slatka zacinska Aleva 50g
50 gr
234
99
RSD
Paradajz ceri 250g
Maxi pijaca Paradajz ceri 250g
250 gr
- 6%
149
99
RSD
159,99 RSD
Luk beli 250g
Maxi pijaca Luk beli 250g
250 gr
139
99
RSD
Sremski sir Maxi 500g
Maxi Sremski sir Maxi 500g
500 gr
  • low-price.external.cbf7b8ce.svg
294
99
RSD

Već imate u kuhinji

So morska Maxi kutija 1kg
Maxi So morska Maxi kutija 1kg
1 Kg
  • low-price.external.cbf7b8ce.svg
47
99
RSD
Ulje suncokretovo Maxi 1l
Maxi Ulje suncokretovo Maxi 1l
1 L
- 9%
  • low-price.external.cbf7b8ce.svg
154
99
RSD
169,99 RSD